Vad Àr TWS-hörlurar och hur fungerar deras teknik

0 Shares

UpptÀck TWS-tekniken och ta reda pÄ hur den fungerar i trÄdlösa hörlurar, som Àr i utbredd anvÀndning idag

Nuförtiden blir Bluetooth-hörlurar populÀra och tillsammans med denna teknik har vi TWS-hörlurar. Men varför har de det namnet och vad handlar den hÀr tekniken om? LÄt oss lÀra oss mer om dessa hörlurar och se varför de Àr bra för att lyssna pÄ musik.

Vad Àr TWS-teknik?

ny teknik blir populÀr

TWS Àr akronymen för True Wireless Stereo, vilket betyder Àkta trÄdlöst stereoljud. För en bÀttre förstÄelse Àr ett stereoljud uppdelat i kanaler, och var och en av dessa skickas Ät ena sidan. Detta ger en mer uppslukande upplevelse eftersom den Àr uppdelad mellan punkter.

Ett sÀtt att uppfatta stereomusik Àr nÀr man lyssnar pÄ musik, vissa instrument Àr lÀgre Àn andra. Det beror pÄ att den mÄste spelas i andra Ànden av telefonen. Huvudsyftet med dessa hörlurar Àr att eliminera den fysiska kopplingen mellan hörlurarna och mobiltelefonen.

Kopplingen mellan de tvÄ hörlurarna fortsatte dock med mobiltelefonen tidigare, med TWS som inte hÀnder lÀngre, lyckas de vara oberoende och ÀndÄ behÄlla stereoljudet. LÄt oss förstÄ lite mer om denna teknik.

Hur fungerar TWS-tekniken?

tws fantastisk teknik

Kort sagt, den anslutna mobiltelefonen eller anteckningsboken skickar tvÄ kanaler till ena sidan av telefonen. Och den hÀr sidan Àr ansvarig för att ta en av dem och skicka den andra kanalen till den andra telefonen. PÄ sÄ sÀtt skapas stereoljudet, det vill sÀga bara en sida av hörlurarna Àr ansluten till enheten, utan att behöva vara 2:an.

kÀnner till tws-tekniken

Med teknikens framsteg Àr det inte lÀngre nödvÀndigt att hÄlla kontakten med mobiltelefonen. Men ofta Àr det enda ljudet som fungerar lÀget, sÄ allt sÀnds pÄ bara ena sidan av hörluren. Denna nya parningsmetod har redan mÄnga fördelar. En av dem Àr batteriförbrukningen som blev mer balanserad. Med dessa nya trÄdlösa metoder Àr allt enklare, snabbare och problemfritt.

Slutsats

Med denna enkla och moderna guide var det sÀkert möjligt att lÀra sig mer om denna teknik och lita pÄ den Ànnu mer. Tvivlade du pÄ allt vi sÄg? Var det nÄgot du inte förstod? LÄt oss veta i kommentarerna.

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket nÀr det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig sjÀlv, Àgnar mig Ät Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rÀtt tidpunkt.

0 Shares