Vad Àr TweetDeck och vilka Àr fördelarna med det? hur man anvÀnder detta twitterverktyg

0 Shares

En av de mest anvÀnda sociala medieplattformarna idag Àr Twitter eftersom du med denna applikation kan dela informationen du tillhandahÄller.det Àr snabbt och enkelt. Oavsett om du vill publicera dina produkter eller tjÀnster pÄ plattformen eller bara bli en trend pÄ den plattformen genom de publikationer du skapar.

LikasÄ Àr Twitter sÄ funktionellt att det till och med ger dig alternativet att lÀnka andra konton som Facebook eller Instagram för att kunna skapa publikationer samtidigt, vilket Àr perfekt om du vill marknadsföra en produkt eftersom detta sparar dig uppgiften att gÄr till varje app och mÄste gÄ tillbaka till fÄnga samma information individuellt.

Om du anvÀnder plattformen för kommersiella ÀndamÄl, kommenterar vi att det finns ett idealiskt verktyg för att hjÀlpa dig med denna uppgift. Som kallas TweetDeck och Àr perfekt för att enkelt checka in evenemanget att du har flera konton pÄ plattformensÄ att du kan hÄlla dig uppdaterad med alla nyheter och inte missa nÄgra viktiga meddelanden pÄ nÄgot hanterat konto.

Vad Àr TweetDeck och vilka Àr dess frÀmsta fördelar och funktioner?

Detta Àr ett Twitter-verktyg som skapades för att tillgodose anvÀndarnas huvudsakliga behov inom omrÄdet underlÀtta samtidig kontohantering som kan vara kommersiella sÄvÀl som personliga. Dessutom Àr det helt gratis och lÄter dig vara medveten om alla meddelanden för varje konto frÄn Ätkomstpanelen dÀr du inte kommer att förlora nÄgra detaljer.

Verktyget har alltsÄ varit mycket vÀlplanerat för att göra ditt liv enklare eftersom du inte behöver öppna alla Twitter-konton med det, sÄ det Àr vara en ganska praktisk lösning. Dessutom, om du redan har popularitet pÄ plattformen, kan du svara direkt pÄ dina följare för att generera mer trafik till din webbplats.

En annan av dess stora fördelar Àr att den hjÀlper dig att utveckla en mycket mer stabil och konsoliderad marknadsföringsstrategi. Eftersom det hÀr verktyget hjÀlper dig schemalÀgg tid för publicering av innehÄll med en fast dag och tid. Vilket, i kombination med skapandet av publikationer med attraktivt och intressant innehÄll, gör att du kan utvecklas och sticka ut pÄ plattformen pÄ nolltid alls.

Observera att om du föredrar att hantera ditt Twitter-konto i bekvÀmligheten av din mobiltelefon, Du har ocksÄ möjlighet att öppna flera konton dÀrifrÄn utan större besvÀr.

Det korrekta sÀttet att anvÀnda TweetDeck frÄn din dator eller mobiltelefon

Nu nÀr du vet de stora fördelarna med att anvÀnda detta verktyg som Twitter ger oss, mÄste du lÀra dig hur du anvÀnder det för att fÄ ut det bÀsta av det. SÄ det första vi rekommenderar Àr att lÀnka flera konton sÄ att du kan börja njuta av fördelarna med TweetDeck.

Efter att ha gjort detta Àr det absolut nödvÀndigt vÀlj standardkonto, som kommer att vara den huvudsakliga. PÄ sÄ sÀtt kommer du att kunna skapa alla publikationer dÀrifrÄn och gilla publikationerna frÄn andra plattformsanvÀndare.

Det Àr dags att börja skapa Tweets, och TweetDeck har det egen skapare som tillÄter delning vad som hÀnder genom texter, uttryckssymboler, GIF:er och andra alternativ som Twitter har.

Å andra sidan, om du vill publicera frĂ„n ett specifikt konto Ă€r det bara att göra det vĂ€lj ditt standardkonto och du Ă€r klar. För att avsluta inlĂ€gget mĂ„ste du klicka pĂ„ alternativet Tweet och allt kommer att delas effektivt med alla dina kontakter.

Om du vill lÀgga upp samma innehÄll pÄ Twitter frÄn tvÄ eller flera konton, mÄste du trycka pÄ Tweet-knappen och skapa ditt inlÀgg, för sedan musen över anvÀndarnamnet och sÄ vidare titta pÄ och vÀlj rÀkningar som du vill dela information frÄn. För det mÄste du markera varje konto i grönt och det Àr hela processen.

0 Shares