Vad är TempMail för och hur fungerar det? – Tillfälliga e-postmeddelanden

0 Shares

Välkommen! Om du funderade på att skapa ett nytt e-postkonto och surfa på ett säkert sätt för att undvika spam på ditt huvudkonto, så har du nått det angivna inlägget. Vi berättar allt du behöver veta senare tillfälliga e-postkonton och vad TempMail är till för Läs vidare!

Hur opålitligt det än kan verka har tillfälliga e-postkonton blivit populära de senaste åren. Detta beror till stor del på det faktum att många webbplatser mättar registrerade användare med ett stort antal reklammejl (spam).

Många har upptäckt att en möjlig lösning på detta problem är att skapa ett tillfälligt konto för att länka till några av deras favoritsajter.

Det är här TempMail-plattformen kommer in, som, som namnet antyder, låter oss göra det skapa tillfälliga konton som kommer att raderas under dagarna.

Om du vill veta mer om detta ämne med tillfälliga konton, läs det här inlägget. Nedan kommer vi att försöka förklara i detalj all information relaterad till TempMail.

Om du till exempel är användare av en annan Hotmail- eller Outlook-plattform kan de blockera all e-postspam och hindra dig från att få elektroniskt avfall.

Vad är TempMail och vad är det till för?

Kort sagt, TempMail är plattformen som låter oss skapa konton e-postmeddelanden som har en begränsad tid. Det betyder att när den angivna tiden har uppnåtts kommer detta konto att försvinna helt och vi kommer inte att kunna använda det igen.

Vad är TempMail för? Tja, den här appen används för att skapa konton på något sätt helt gratis och i grund och botten är registreringsprocessen mycket lik Gmail eller Outlook. Vi kommer att prata senare om fördelarna med den här appen.

Utan tvekan har TempMail vunnit popularitet eftersom det har ett väldigt intuitivt gränssnitt, det vill säga det fungerar precis som alla andra program som låter oss komma åt ett e-postkonto som Gmail, Outlook och Yahoo! Du kan också prova att skapa ett tillfälligt e-postmeddelande med Mailinator, vilket är snabbt och enkelt.

Hur fungerar TempMail?

När du har du har skapat ditt konto i TempMailså nu du kan ta emot e-post med nedladdningar utan problem då det fungerar praktiskt taget som en vanlig e-postadress. Senare i det här avsnittet kommer vi att prata lite mer om hur de tillfälliga konton som genereras på TempMail-webbplatsen fungerar.

Du kommer med andra ord att ha en inkorg dit alla mejl kommer, en papperskorg, en knapp för att uppdatera inkorgen och ytterligare en knapp som ger oss möjlighet att skapa en ny mejladress. Detta kommer automatiskt att radera ditt nuvarande konto för att behålla det nya kontot du har valt att skapa.

Vad mer du kan förlänga eller förkorta användningsperioden för vårt tillfälliga konto så som vi gillar det mest. Den har till och med ett tillägg för Google Chrome som kan installeras från den officiella TempMail-webbplatsen för att optimera prestandan för tillfälliga e-postkonton.

Utan tvekan ger möjligheten att installera ett tillägg för denna typ av konto oss lite mer förtroende för TempMail-plattformen.

Fördelar med att ha ett tillfälligt konto hos TempMail

Vanligtvis E-postkonton genererade i TempMail De används för att prenumerera på ett stort antal webbplatser. Du kan också använda den för att skicka e-post nästan anonymt eftersom tillfälliga konton inte har våra personuppgifter kopplade till sig.

Å andra sidan kommer vi inte behöva oroa oss för att denna e-postadress säljs till marknadsföringsföretag så att de har en databas och försöker kommunicera med oss ​​för att erbjuda sina produkter.

Äntligen hur mår du tillfälliga e-postadresser Vissa webbplatser kommer bara med kampanjer och nyhetsbrev, så du behöver inte oroa dig för att potentiella hackare försöker komma åt dem.

Vi är klara för idag! Om du gillade informationen som samlades in i det här inlägget, se till att dela den med alla dina kontakter via sociala nätverk. På så sätt kan du hjälpa dina vänner att lära sig att skriva e-postmeddelanden eller tillfälliga e-postmeddelanden enkelt och snabbt.

0 Shares