Vad är Spotify Duo och hur går man med i det?

Vad är Spotify Duo och hur går man med i det?

Spotify Duo är en rabattplan som lanseras för par som bor under samma tak. Du kan välja antingen din partner eller någon från din familj att vara en del av denna plan. Det är helt upp till dig. Men Spotify rekommenderar att båda användare tillhandahåller samma husadress för att få denna rabattplan. Faktum är att Spotify regelbundet verifierar om paren i duoplan bor på samma angivna adress eller inte. Om Spotify upptäcker att paret inte bor tillsammans kommer de att förlora rabattplanen.

Fördelar:

[1] Det sparar en del pengar. En enskild användare betalar $9,99 för ett premium Spotify-konto. Men denna duo premiumplan kostar bara $12,99 för två premiumkonton. Man kan spara $7 genom att välja denna plan.

[2] Om du är en befintlig Spotify-användare med ett individuellt premiumkonto kommer du inte att förlora din spellista genom att byta till Spotify Duo. Det finns ingen anledning att skapa ett nytt konto igen.

[3] Precis som premiumkontot kommer du att ha annons-free tillgång till alla spår.

[4] Den erbjuder ett nedladdningsalternativ för offlinelyssning.

[5] Med Duo Mix kan användare skapa en spellista för båda användarna.

Hur man går med i Spotify Duo-planen

För att gå med i premium duo-planen måste par välja mellan de två för en planansvarig. Planansvarig måste registrera sig för duoplanen med det befintliga kontot eller skapa ett nytt Spotify-konto. Planansvarig kan inte ändras efter att ha gått med i denna plan.

Planchefens ansvar

[1] Hantera betalningar.

[2] Uppger en adress till duon

[3] Bjud in partnern

[4] Lägga till eller ta bort en partner

Efter att ha gått med i premium duo-planen kan du inte byta den under ett år. Du måste vänta till planens sista datum för att byta partner eller chef.

Hur man går med i Spotify Duo-konto

[1] Gå till Spotify Duos webbplats.

[2] Om du är en ny Spotify-användare, Tecken Upp för ett Spotify-konto. Ange alla obligatoriska fält och klicka på SIGN UP-knappen.

[3] Befintliga användare kan helt enkelt Logga I till sitt Spotify-konto.

[4] Klicka på Skaffa sig Satte igång knapp.

[5] Ange alla nödvändiga uppgifter i respektive fält.

[6] Klicka slutligen på Köp Spotify Premium Duo knapp.

[7] Om du har en befintlig plan, gå till konton sida och ändra din prenumeration till Spotify Premie Duo.

[8] Bjud in din partner till duoplanen via e-post, Whatsapp eller andra formulär.

[9] Du måste vänta på att de ska acceptera din inbjudan. Därefter måste din partner bekräfta bostadsadressen.

[10] Äntligen kan du och din partner njuta av att lyssna på musik tillsammans.

Techowns tips – Guide för att avbryta Spotify premiumprenumeration på olika enheter.

Som nämnts låter Duo Mix användare skapa en gemensam spellista. För att göra det, gå till ditt Spotify-konto och klicka på Ansluta sig Duo Blandaoch välj gå med. Du kan avsluta det här alternativet när som helst. Användare kan också spela låtar efter humör från duomixspellistan. Använd mån- och solikonerna för att ställa in stämningen i din spellista. Sammantaget är Spotify Duo en värdefull och ekonomisk alternativplan för att lyssna på låtar som ett par.

Använd kommentarsektionen för att dela dina frågor och feedback relaterade till den här guiden. Följ vår Facebook och Twitter sidor för att hålla kontakten med våra tutorials.

Relaterade Artiklar

Back to top button