Vad är reparationsberlocket för i Minecraft och hur man använder det?

0 Shares

En reparationsbesvärjelse i Minecraft är inte nödvändigtvis den coolaste eller coolaste besvärjelsen som finns, men om den kan anses vara en av större användbarhet inne i spelet.

Det kännetecknas av kompatibilitet med en mängd olika verktyg och föremål. Du kommer att kunna lära dig mycket av det när du lär dig att använda det om du bestämmer dig eller behöver.

Vad är nyttan med en reparationsbesvärjelse i Minecraft?

Dess namn kan ge dig en grundläggande ledtråd om dess användbarhet, dock i reparationsbesvärjelsen i Minecraft känd som “Reparera“. Den används för att den mottagande varan ska kunna återfå den hållbarhet som gått förlorad vid användning.

När man gör parenteser här ska man komma ihåg att enl Produktionsmaterial objekt, såväl som andra grundläggande faktorer påverkar livslängden för element, bestämmer mängden eller livslängden före förstörelse.

Så reparationen använder erfarenhetskulor “XP”, efter att ha förtrollat ​​en varelse eller entiteter. Denna typ av visdomsbedömning pekas inte ut från det du redan har samlat på dig, utan använder den ackumulerade “torra erfarenheten”.

Hur fungerar reparation i Minecraft?

Efter att du på ett magiskt sätt uppgraderat en gadget eller ett föremål, eller flera av dem, kommer reparationsförtrollningen i Minecraft att fungera så länge du har gadgeten på rätt plats.

Det finns dock fler än en, så det kommer att fungera för er båda “Huvudhand”, som på speciella platser för rustningar, och även i “På andra hand”Så du kan placera dem på olika ställen.

Därför är du inte begränsad till ett instrument, utan om du bara reparerar en komponent åt gången. Vad betyder det? Nåväl, XP i form av den insamlade bollen kommer att användas slumpmässigt i någon av de enheter som är tillgängliga för honom.

I denna mening, om det valda laget inte behöver någon reparation, kommer erfarenhet att läggas till din karaktärs totala summa. Under inga omständigheter kommer det att träda i kraft eller välja ett annat objekt.

Samma sak händer om det inte finns något kärl i de tre nämnda positionerna som förtjänar att använda en besvärjelse. Detta innebär att erfarenhet regelbundet kommer att bli en del av ackumulerad erfarenhet.

Men om det valda föremålet kräver kompensation kommer det att agera proportionellt “2 XP-poäng” för att fixa hållbarheten och kommer inte att läggas till spelaren.

Vilka verktyg och föremål kan jag förtrolla?

Det finns totalt 12 föremål du kan få från en reparationsförtrollning i Minecraft, som har en unik effektnivå. Vilket betyder att dess kraft och effektivitet alltid är densamma.

Bland verktygen som accepterar denna besvärjelse är nu “Yxa“,”Skyffel“och”Topp“, Lika bra som “Stång” om du har det här föremålet kan du använda attraktionsförtrollningen, “Sax“,”Lättare“Och välkänd”Skära“.

Å andra sidan, om du vill veta vilka vapen som kan repareras med den här besvärjelsen, finns det bara tre, “Svärd“,”Rosett“Och välkänd”Treudd“. Du kan använda Raging Blade-förtrollningen på svärdet.

“Shield” tillåter också detta trick, liksom pansarbiten på bärarens “C.”nersco “du kan charma henne med en vattenförtrollning av släktskap,”skor“,”Overall“och”Byxor“. Om du har någraElytra“(Vingar för glidning). De kan repareras på samma sätt som “En brud med en morot” används för grisar.

Kan jag förtrolla föremål av vilket material som helst?

Så länge de är inom de ovan nämnda elementen kan du förtrolla vilket föremål som helst. Kom dock ihåg att ju lägre kvalitet på ditt tillverkningsmaterial är (i tillämpliga fall), desto tidigare måste du fixa det igen.

I själva verket är det generellt tillrådligt besvärja verktygvapen och föremål vars råmaterial är mer hållbart än järn, och ju mer unikt, tyst, desto bättre.

Dessa trollformler och förtrollningar som du ger till dina föremål eller verktyg kan tas bort eller elimineras om du vill.

0 Shares