Vad Ă€r Rappis bestĂ€llningsapp och hur fungerar den? – Rappi ansökan

0 Shares

Vi gÄr igenom vÀldigt turbulenta tider idag, sÄ att gÄ ut pÄ gatorna Àr ibland inget alternativ. Av denna anledning tar sjöfartsapplikationer fart pÄ marknaderna, vilket gör att lÀra kÀnna dem ett mÄste. DÀrför kommer du idag att se vad det Àr och hur fungerar Rappi-appen?

Och om du letar efter en applikation som tar hem allt i gott skick och pÄ kortast möjliga tid, Rappi Àr det bÀsta du kan vÀlja. P.Eller för att det Àr ett av de mest ansvarsfulla och respekterade företagen pÄ marknaden idag (delvis för att dess grÀnssnitt liknar hur Uber Eats fungerar)

Vad Àr Rappi-appen och hur fungerar den?

NÀr du gÄr direkt till Àmnet som kommer att diskuteras mÄste du veta att Rappi i grunden Àr ett företag som specialiserar sig pÄ hemleveranstjÀnster. De gör det via en applikation som kan laddas ner gratis frÄn PlayStore (Àven frÄn deras hemsida).

Det fantastiska med denna fantastiska app Àr det tillhandahÄller alla typer av tjÀnster, inte bara mat som de andra. DÀrför finns det flera avsnitt i dess grÀnssnitt, nÄgra för marknaden, andra för snabbmat och till och med för droger.

De har var och en ett brett utbud av butiker (stora och smÄ) som sÀljer högkvalitativa produkter till ett rimligt pris. Som om det inte vore nog har den hÀr appen ett bankomatsystem.

Detta system Àr helt sÀkert och i princip kan du begÀra kontanter frÄn appen, som kommer att tas frÄn ditt kreditkort och levereras till dig i form av biljetter (sÄklart), tack vare detta kommer du aldrig fÄ slut pÄ vad du betalar för (Om du vill ha mer information om detta, kolla in hur RappiPay fungerar)

Utöver allt ovanstÄende har denna app ocksÄ Rappifavores. Dessa Àr bokstavligen vad namnet sÀger, tjÀnster företaget kommer att göra för dig. Med dem kan du bokstavligen be om vad du vill, frÄn det ögonblick de ger dig dina husnycklar till att ta med din hund pÄ en promenad.

Om du vid det hÀr laget nÀr du förklarar vad Rappi-appen Àr och hur den fungerar, tror att allt med appen Àr fördelaktigt, sÄ har du rÀtt, för det Àr den verkligen.

Hur fungerar Rappi?

Som en del av ditt svar pÄ vad Rappi-appen Àr och hur den fungerar, Àr det dags för dig att veta hur du fÄr in den. För att utöka din kunskap om hur Rappi fungerar lite mer, börja frÄga efter dina adresser.

För detta Àr det första du behöver göra att gÄ till mobilbutiken och ladda ner lÀmplig app. NÀr du har det, skriv in det och registrera dig som ny anvÀndare (om du inte har nÄgon) lÀgg dÄ till adressen dÀr bestÀllningen ska hÀmtas.

Sök sedan i grÀnssnittet efter anlÀggningen dÀr du vill göra köpet och vÀlj produkter genom att dra dem till lÀmplig varukorg (Priset pÄ produkten och antalet enheter den medför kommer att anges i varje avsnitt.)

VĂ€nta sedan pĂ„ att Ă„terförsĂ€ljaren kommer till dig med det du bad om. OCHl leveranstiden kan variera, men det kommer knappast nĂ„gonsin att bli svĂ„rt (företaget ber sina anstĂ€llda att agera snabbt). Om du vill avbryta eller redigera en bestĂ€llning, mĂ„ste du klicka pĂ„ knappen “Avbryt bestĂ€llning” som visas lĂ€ngst ner i avsnittet dĂ€r de aktiva bestĂ€llningarna finns.

Och voila, du har inget annat att göra, bara betala. Kom ihÄg att som alla applikationer, ibland kan det gÄ fel, men detta bör inte vara en anledning till oro Eftersom Rappis tekniska support ansvarar för att lösa eventuella problem sÄ snart det uppstÄr eller rapporteras.

Kom ihÄg att om du inte Àr nöjd kan du alltid söka efter de bÀsta interna bestÀllningsapparna som ger dig fler alternativ.

0 Shares