Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Vad är Rappi Credits? – Få Rappi Credits för att vinna gratis mat

Ett av företagen som blomstrar just nu är hemleverans. Det beror främst på att världen är livligare än någonsin. Av denna anledning är det här Att lära sig använda fraktappar är viktigt för att uppgraderaoch med det i åtanke kommer du att se idag Vad är Rappi Credits?

Om du är en av dem som använder den fantastiska Rappi-appen (som du kan ladda ner gratis på PlayStore) så har du förmodligen redan märkt att termen Rappicredito dyker upp då och då om du inte vet vad Rappicredito är och hur de fungerar . Du har kommit till rätt ställeeftersom förmågan att använda kredit är absolut nödvändig.

Vad är Rappi Credits?

För att komma rakt på sak och snabbt upptäcka vad Rappi Credits är, måste du veta att de i grunden är valutan i Rappi-appen. Detta är att säga RappiCreditos debiteras vanligtvis ditt kontosaldo.

De är som alla andra betalningsformer förutom kontanter, kort och kuponger eller rabattkoder som kan hanteras och hanteras internt i appen. De skapades just för att ge företaget en identitet och för att vara annorlunda Ett annat alternativ än det konventionella vid avbokning av beställningar.

Att använda det är mycket bra eftersom det hindrar dig från att spendera dina egna pengar (ifall du har tjänat dem eller har fått dem). Det gör det också enkelt att betala vid beställning (vilket alltid uppskattas).

Dessa krediter accepteras av alla Rappi-anslutna institutioner och du kan betala med dem för vilken produkt som helst, så oroa dig inte för begränsade köp, annars kommer det inte att hända.

Hur får man RappiCreditos?

Tack vare det du läste i föregående avsnitt är det nu mer än tydligt vad Rappi Credits är. Så nu är det dags att se hur man får det du kan äta gratis utan att lämna fickan.

Det första sättet att få dessa krediter är att använda kortet eftersom du kan fylla på dem när som helst. Men hur Du kanske har märkt att detta inte gör maten långsam.

För att få en riktig rabatt behöver du bara jaga Rappicredits på webben. Om du undrar hur du gör detta måste du veta att många RappiCreditos-koder och kuponger kan hittas på inofficiella webbplatser (de är lagliga).

Allt du behöver göra är att söka efter dem i din favoritwebbläsare med fraser som “kuponger eller få Rappi-krediter”. Och när du hittar den anger du koden som visas på den i appen. Dessutom delar företaget ut krediter via SMS eller tävlingar som publiceras på sina sociala nätverk.

Så du måste vara mycket medveten om alla Rappi-relaterade medier för att kunna bestämma dig för fler krediter (du kan samla dem på obestämd tid och spendera dem när du vill eftersom de inte förfaller).

Remisskod

Slutligen, för att få minst 15 000 pesos i RappiCreditos (i Mexiko, i andra länder är beloppet annorlunda). Du måste använda kommandosystemet som erbjuds av samma applikation som består av koden.

För att använda den, gå bara till Rappi-applikationen och välj alternativet som heter “Rekommendera och vinn“. Det kommer att finnas din kod inuti som du kan dela med dina vänner med hjälp av “Bjud in på några sekunder“.

När dina kollegor har gjort detta måste de skapa ett konto därifrån och göra ett köp. Med varje första köp du kommer att få ovannämnda kreditbelopp utan att behöva göra något annat.

Och voila, nu vet du allt du behöver. Slutligen råder vi dig att leta efter andra appar som Rappi eller vilka som är de bästa matbeställningsapparna så att du har ett brett utbud vid misslyckanden som du inte gillar och vill byta till en annan app.