Vad Àr pull charmen för i Minecraft?

0 Shares

Det finns sÄ mÄnga trollformler i Minecraft att du sÀkert vill prova dem alla. Attraktionen charm kan göra dig till fyndjÀgaremen lÀs vidare och ta reda pÄ vad den Àr till för.

Trollformler

Utan tvekan en av de mest populÀra Minecraft-funktionerna som den tillÄter stödverksamhet spelaren och hans föremÄl med magi. Minecraft besvÀrjelser utförs huvudsakligen pÄ trollformningstabellen.

AnvÀnder snapsberlocken

Detta Àr en typ av nivÄ III besvÀrjelse som anvÀnds i stÄng. AnvÀndningen gör att du kan minska vÀntetiden till fem sekunder nÀr du hugger nÄgot med ett fiskespö.

Att tillÀmpa en besvÀrjelse minskar chanserna att fÄnga skrÀp och ovÀntade föremÄl. Detta hÀnder bara i version 1.9.0 eller den föregÄende. För nya versioner kan det göras i attraktionens ögon utan en bok.

Fisketroller

Fiskespöet anvÀnds i Minecraft do fisk i vattnet. FÄngstens varaktighet kan variera frÄn 10 till 25 sekunder. Denna tid kan förkortas med trollformler.

Havets lycka

OcksÄ kÀnd som havets lycka Det Àr en besvÀrjelse som minskar mÀngden skrÀpfiske med upp till 2,5% och samtidigt ökar möjligheten att hitta skatter med 1% per nivÄ. Ju högre spelnivÄ, desto lÀgre Àr chansen att fÄnga skrÀp.

Ju högre spelarens nivÄ, desto större chanser hitta nya skatter. Det Àr en nivÄ III besvÀrjelse.

Oförstörbar – hĂ„llbarhet

Det Àr en nivÄ III besvÀrjelse som anvÀnds pÄ olika föremÄl som vapen, verktyg och rustningar. Den anvÀnds för att öka livstid föremÄl.

Genom att sÀtta en besvÀrjelse pÄ fiskespöet öka din tid Varaktighet. Hur lÀnge objektet kommer att hÄlla beror pÄ spelarens nivÄ.

Att fixa

NivÄ I charmade det fungerar med XP (erfarenhet). UngefÀr som oförstörbarhet fungerar det med vapen, rustningar och verktyg som ett fiskespö.

NÀr du anvÀnder spö med en hand och tar upplevelsekulorna Àr de vana vid det fixa vassen. I hÀndelse av att föremÄlet inte behöver repareras, gÄr XP till spelaren.

Om en besvÀrjelse har flera föremÄl, vÀljs en slumpmÀssigt ut för reparation. Detta Àr den mest grundlÀggande besvÀrjelsen som anvÀnds pÄ ett fiskespö.

Hur man skaffar ett fiskespö

  • Bygg ett fiskespö: Det Ă€r den typ av föremĂ„l som kan göras med tre pinnar och tvĂ„ trĂ„dar. Om du anvĂ€nder tre fiskespön skapar du en ny version med mer styrka.
  • Med drunkning: Ett annat sĂ€tt att fĂ„ det Ă€r genom att drunkna. Drunkning som genereras i havet eller i marina ruiner kan generera ett fiskespö, sannolikheten Ă€r lĂ„g, men den finns.
  • Fiske: NĂ€r du vĂ€l hittar dig sjĂ€lv har du chans att hitta skrĂ€p, skatter och eventuellt ett annat fiskespö. Nackdelen med den hĂ€r typen av vass Ă€r att den kan förtrollas.
  • Köp ett vass: Ett annat sĂ€tt att fĂ„ en personal Ă€r att köpa den frĂ„n byborna för en ungefĂ€rlig kostnad av 7 till 8 smaragder.

NÀr du har ditt fiskespö, gÄ till en vattenplats som havet och kasta ditt fiskespö Högerklicka mus. Kroken skjuter mot havet och du mÄste vÀnta 5 till 25 sekunder för att plocka upp hinken genom att högerklicka igen.

I samma ögonblick som kroken hittar nÄgot startar den göra rörelser som om det var en fisk. Fördelen med detta verktyg Àr att du inte behöver ett bete för fiske.

0 Shares