Vad är nytt för iOS 15: Designändringar och förbättringar

0 Shares

Sanningen är att iOS 15 uppdateringssystemsektionen är den som har dragit mest nytta av dessa ändringar. I grund och botten för att du från den här versionen av Cupertino-operativsystemet kan uppdatera systemet, även om du inte har utrymme på iPhone. Eller ja, snarare när du har väldigt lite utrymme. Den tredje betaversionen av denna nya version innehåller en funktion som hjälper till att lindra de krav som ställs vid uppdatering av iPhones mjukvara.

Adjö till problem med att uppdatera med iOS 15

Den senaste betaversionen av Apples operativsystem, som nådde utvecklarna den 14 juli, förde inte bara med sig ändringar i vissa systemappar , som Safari eller Fokusläge, som vi kommer att se senare. Vi finner också detta viktiga framsteg i frågan om vikten som det kommer att innebära för lagringen av vår terminal när den uppdateras.

Aktualisering för iPhone

På så sätt kommer iOS 15 att tillåta sina användare att kunna uppdatera systemet även om vi har mindre än 500 MB tillgängligt lagringsutrymme . Det vill säga, denna stora förändring kommer att ge en viktig lösning för alla de användare som har problem med detta, eftersom de har lite internt minne i sina terminaler. Så de användare som har en äldre modell med mindre lagringsutrymme har nu tur.

Fler nyheter om iOS

En annan förändring som vi har hittat i den tredje betaversionen är omdesign av Safari för iPhone . Den här gången kan vi se hur det universella adressfältet kommer att hålla sig till tangentbordet istället för att flytta till toppen när vi klickar på det från botten av panelen på vår mobila enhet. Dessutom kommer nu sökresultaten att visas högst upp och även med ett Reload-alternativ inom menyn som vi visar med knappen med tre prickar.

Och inte bara hittar vi dessa förändringar, utan fokuslägesknappen har nu en större storlek och i Concentration States-alternativet kommer den att visa oss en förhandstitt på vad andra människor kommer att se när de vill kontakta oss. Dessutom kommer vi att ha nya genvägar för bakgrundsljud och fler välkomstskärmar, påminnelser, anteckningar och mer i App Store.

0 Shares