Vad Àr mitt stipendiekort för tillbehörs- och uniformsprogrammet? Hur och var ska man anvÀnda det?

0 Shares

Att ha i Ätanke alla kriterier för My Scholarship-kortet Àr extremt viktigt, sÀrskilt för dem som fÄr hjÀlp. Detta Àr ekonomiskt stöd till familjer med minderÄriga barn.

Mer specifikt kommer den mexikanska regeringen bara att tillÀmpa denna metod pÄ familjer med elever pÄ dagis, grundskola och gymnasieskola. De mÄste finnas i statens offentliga skoldatabas.

Ett annat stöd som erbjuds av den mexikanska regeringen i kristider Àr Finutil de pantry-kortet, som ger sina anvÀndare tillgÄng till tjÀnster och produkter, Àven om det rekommenderas att kontrollera vilka sajter som accepterar det innan de anvÀnds.

Detta beror pĂ„ lĂ„gkonjunkturen och de ekonomiska problem som Mexiko gĂ„r igenom antingen pĂ„ grund av pandemin eller dess fall i allmĂ€nhet. Samma program tĂ€cker leverans av 500 pesos för “Skolmaterial 2020 och uniformsstöd“.

Var kan du anvÀnda mitt stipendiekort?

Det Àr viktigt att veta att inte alla kommersiella fastigheter kan anvÀnda Mitt stipendiekorteftersom detta Àr ett nytt program och endast avsett för inköp av skolmaterial.

Hittills har myndigheterna informerat om att certifierade butiker Dessa Àr Price Shoes, Office Depot, La Vega Shoe Stores, Chedraui, León Shoe Stores, Soriana och Casa Marchand. Det finns Àven andra platser som Papelería Gutiérrez, Tienda Neto, Zapatería El Borcegui, Lumen, Zapatería La Joya, La Comer, Almacenes García och Servi Orto.

Du mÄste veta att affÀrer inte Àr kapabla ta ut en provision för att anvÀnda ett kreditkort. Kontakta i sÄ fall Locatel: 565811 eller ministeriet för integration och vÀlfÀrd (Sibiso) 53458256.

Hur anvÀnder man My Scholarship-kortet?

Att anvÀnda My Scholarship-kortet Àr en av de enklaste sakerna i vÀrlden eftersom det fungerar bra för försÀljningsstÀllen. Detta innebÀr att anvÀndaren kommer att lÀmna över sitt instrument betalning pÄ nÄgon av de certifierade punkterna.

De ska i sin tur uppge den unges eller juridiska ombudets identitetskortsnummer eller identifikationskod tillsammans med ett unikt lösenord. Sedan vÀntar du nÄgra minuter och han mÄste utfÀrda postförskottsbrev.

Vid tidpunkten för leverans eller öppning av instrumentet har registreringsprocessen redan etablerats och konsoliderats. Jag menar redan kommer att vara redo för omedelbar anvÀndning av din förmÄnstagare.

NÀr Àr pengarna pÄ My Scholarship-kortet effektiva?

Myndigheterna har bestÀmt att alla förmÄnstagare kommer att ha pengarna tillgÀngliga varje första dag i mÄnaden tills programmet fortsÀtter. Naturligtvis kan de endast anvÀndas pÄ lÀmpliga eller viktiga platser för inköp av skolmaterial.

I hÀndelse av en försening Àr det nödvÀndigt att kontakta relevanta enheter och lÀmna in ett klagomÄl. VÀnta sedan cirka 72 timmar fÄ svar frÄn myndigheterna.

Hur kan jag kontrollera mitt kortbelopp?

Proceduren Ă€r ganska enkel, du behöver bara gĂ„ in i programmets officiella portal, du kan ocksĂ„ göra det via lĂ€nken nedan. Det kan dock anges med sökmotorn “Mitt stipendiekort“.

Om du har ett Finutil skafferikort kommer du att vara intresserad av att veta att du ocksÄ kan kontrollera ditt kortsaldo med appen.

En typ av blankett kommer att visas som krÀver inmatning av de sista 8 siffrorna frÄn den elektroniska dalen tillsammans med den unga personens identifiering. Om det saknas kommer INE-numret till barnets juridiska ombud att tillhandahÄllas.

Du har ocksÄ andra alternativ som att kontrollera ditt konto via CDMX nyckelsystemdÀr sociala eller rÀttsliga förfaranden kan utvecklas. Skicka ett meddelande pÄ enhetens WhatsApp pÄ 5546188959.

Vid driftsproblem eller fel kan svaret eller informationen hittas genom att skicka en rapport till [email protected]

Programmet gÀller inte för ungdomar som Àr registrerade hos privata enheter eller som kan finnas pÄ Mexico Community Centers databas. AvstÄ i sÄdana fall, och sÀrskilt dra nytta av deras hjÀlp.

Om du Àr anstÀlld eller förÀlder bör du veta att medicinska konsultationer Àr svÄra att komma Ät, men det gÄr att boka tid genom ISSSTE.

0 Shares