Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Vad är Maxwest Free Regeringens telefon

Letar du efter en Maxwest-telefon som du kan få till free? Du behöver inte söka längre eftersom denna guide kommer att beskriva hur du kan få en Maxwest free statlig telefon.

Maxwest är ett amerikanskt enhetstillverkaresföretag som producerar och säljer högkvalitativa elektroniska enheter som mobiltelefoner, surfplattor, högtalare och smartklockor.

Du kan få en free Maxwest ringer genom att vara en del av statliga stödprogram som Lifeline och Affordable Connectivity Program (ACP).

Maxwest erbjuder inte en free enheten från sin webbplats eftersom den varken är en tjänsteleverantör eller en del av något statligt program.

För att få en Maxwest free regeringstelefon måste du först rensa behörighetskriterierna och sedan följa processen för att ansöka om en free statlig telefon.

Den här guiden kommer att diskutera vilka kriterierna är för att få en Maxwest free statlig telefon och hur man ansöker för att få en free statlig telefon.

Vilka är behörighetskriterierna för att få en Maxwest Free Regeringens telefon?

Det finns två sätt att kvalificera sig för behörighetskriterierna för att få en Maxwest free statlig telefon via Lifeline eller Affordable Connectivity Program som är baserade på din årsinkomst och deltagande i det statliga stödprogrammet.

Du måste också visa upp dina identitetshandlingar som inkluderar födelsebevis, giltigt statligt, statligt, militärt eller stam-ID, pass, körkort, invånarkort etc. för att kvalificera dig för Lifeline eller Affordable Connectivity Program.

Nedan finns den detaljerade beskrivningen för att kvalificera sig för behörighetskriterierna för Lifeline and Affordable Connectivity Program:

1. Baserat på inkomst

Du är berättigad att vara en del av antingen Lifeline eller Affordable Connectivity Program om din årsinkomst är under 200 % av de federala fattigdomsriktlinjerna.

För att visa att din bruttoårsinkomst är under 200 % av federala fattigdomsriktlinjer kan du visa följande dokument för att bekräfta din inkomststatus:

 • Föregående års skattedeklaration som kan vara federal, statlig eller stam.
 • Arbetslöshet/Arbetares ersättningsförklaring av förmåner.
 • Federalt/stammeddelande om brev som visar ditt deltagande i General Assistance.
 • Senaste lönecheck eller -klipp från din arbetsgivare.
 • Veterans Administration Statement of Benefits.

2. Statliga stödprogram

Du är också berättigad att vara en del av antingen Lifeline eller Affordable Connectivity Program om du deltar i något av statliga stödprogram som inkluderar följande:

 • Medicaid
 • Försörjningsskolor
 • Free och reducerat pris skollunchprogram
 • Federal Housing Assistance
 • Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP)
 • Supplemental Security Income (SSI)
 • Speciellt kompletterande näringsprogram för kvinnor, spädbarn och barn (WIC)
 • Skolfrukostprogram
 • Veteranpension eller efterlevandeförmåner
 • Tribal TANF
 • Tribal Head Start
 • Bureau of Indian Affairs General Assistance
 • Matdistributionsprogram på indiska reservationer

För att visa att du är en del av specifika statliga biståndsprogram kan du visa dokumenten som visar deltagande, verifieringsbrev, godkännandebrev eller förmånsbesked.

Hur man ansöker för att få en Maxwest Free Regeringens telefon?

För att få en Maxwest free statlig telefon måste du först kontrollera om du är behörig och skicka in alla nödvändiga dokument antingen online eller genom att besöka närmaste butik. Fyll sedan i ett ansökningsformulär online eller i butiken och vänta sedan på att det godkänns. Du kommer att få en free Maxwest-telefon efter godkännande och slutligen, aktivera telefonen för att använda den.

Nedan är de detaljerade stegen för att få en Maxwest free statlig telefon:

1. Se till att du är behörig

Det första steget för att få en free Maxwests regeringstelefon är för att kontrollera kvalificeringskriterier och se till att du kvalificerar dig för Lifeline eller Affordable Connectivity Program eller båda.

Maxwest är ett företag som tillverkar enheter och är inte en tjänsteleverantör eller en del av de statliga programmen att ge dig free telefoner.

Du måste kvalificera dig för att vara berättigad till Lifeline eller Affordable Connectivity Program genom vilket du kommer att få en Maxwest free statlig telefon.

2. Samla alla nödvändiga dokument

När du är berättigad till Lifeline eller Affordable Connectivity Program måste du också visa nödvändiga dokument för att säkerställa att du är kvalificerad.

Listan över dokument är lång och du måste bära den med dig eller skicka in den online så det är bättre att samla alla nödvändiga dokument innan du ansöker.

3. Skaffa ett ansökningsformulär

För att fylla i ansökan för att få en free Maxwest regeringstelefon du kan få ansökningsformuläret online från den officiella Maxwest-webbplatsen.

Du kan också besöka den lokala deltagande butiken nära dig för att få ansökningsformuläret personligen.

4. Fyll i ett ansökningsformulär

När du har fått ansökningsformuläret, fyll i det noggrant. Om du fyller i formuläret online, ange all din grundläggande information korrekt enligt dina identitetshandlingar.

Skanna eller ta bilder av alla nödvändiga dokument som du samlat in för att visa som inkomstbevis eller en del av statliga stödprogram och ladda upp dem.

Efter kontroll kan du skicka in formuläret online.

Om du fick ett ansökningsformulär från den lokala butiken, fyll i formuläret och bifoga kopior av alla nödvändiga dokument. Skicka in formuläret tillsammans med kopiorna till butiksrepresentanten.

5. Vänta på godkännande av din ansökan

Nu när du har fyllt i formuläret och skickat in ansökan behöver du bara vänta på att den godkänns av berörda myndigheter. Om formuläret och alla dokument är legitima kommer du att få godkännande.

Godkännandet kan ta flera dagar till veckor beroende på efterfrågan och handläggningstid för ansökan.

6. Skaffa A Free Maxwest telefon

Efter godkännande av din ansökan får du en free Maxwest-telefon från regeringen. Telefonen kommer att skickas till den adress som anges i ansökningsformuläret.

Återigen, leveransen av telefonen kan ta tid beroende på var du befinner dig och telefonens tillgänglighet.

7. Aktivera din Maxwest-telefon

Nu när du har fått Maxwest-telefonen måste du aktivera den innan du kan använda den. Du kan använda ditt gamla nummer eller skaffa ett nytt nummer och ställa in din Maxwest-telefon. Du måste också välja den kompatibla operatören för din Maxwest-telefon.

Om du stöter på några problem under aktiveringen kan du kontakta Maxwest kundtjänst för assistens.

Maxwest-telefonen är ett utmärkt val för en individ som letar efter en högkvalitativ telefon som kommer med alla de senaste funktionerna. Det är ett mycket pålitligt företag och du kan få det helt free genom Lifeline eller programmet Affordable Connectivity.