Vad är Marbella Vice? Den nya GTA 5-serien av Ibai Llanos

TV-spelens värld utvecklas mycket snabbare än det verkar. Tja, många människor spelar inte dessa videospel bara för underhållning längre. Snarare gör de det för att göra en lukrativ vinst.

Så här gör många började i världen av sociala nätverk och de blev influencers eller, på videospelens språk, spelare.

En av de mest populära spelarna idag är Ibai Llanos, en innehållsskapare som inte bara har ägnat sig åt att sända sina privata videospelssessioner. Men det fungerar hand i hand med utveckling av videospel som en lukrativ åtgärd.

Således arbetade Ibai som berättare för virtuella sportevenemang. Dessutom var han en del av elitspelare runt om i världensom en enastående figur. På samma sätt producerade och samarbetade han för att skapa massstreaming.

Så en sådan händelse var skapandet av Egoland-servern, och nyligen var han också involverad i skapandet av Arkadia-servern. Dessa evenemang deltog av över 100 kändisar från videospel och har sett miljontals människor praktiskt taget

I den här artikeln kommer vi att berätta om det senaste Ibai Llanos-projektet. Det stämmer, det ska vi berätta Vad är Marbella Vice? Den nya GTA 5-serien. Läs vidare och ta reda på alla detaljer.

Vad är Marbella Vice? Den nya GTA 5-serien av Ibai Llanos

Som vi nämnde tidigare handlar det om den senaste designen för massstreaming främjas av innehållsskaparen Ibai Llanos. Jämfört med hans två tidigare design av samma typ. Den nuvarande serien förväntas ha en bredare publikräckvidd, med det största antalet elitspelare som deltar i den.

Fast något vi redan vet är bara en server tillåter upp till 150 spelare. Men som vi redan vet från tidigare projekt kommer Ibai att vara en av dessa deltagare.

Därför fortfarande Det återstår att bekräfta kvarlevorna av deltagarna. Det var dock ingen hemlighet att eliten av innehållsskapare för spelare hade sin säkra plats på Marbella Vice-servern.

Om Marbella Vice-serien server för det populära spelet Grand Theft Auto V om GTA V. På den här servern tilldelar administratörer och moderatorer varje deltagare en roll. På så sätt är dynamiken föremål för rollspel. Ibai bekräftade dock att denna dynamik inte är obligatorisk och att deltagare kan agera oberoende av sin roll.

Hittills är det förväntade startdatumet för servern Marbella Vice är den 4 april. Från och med den dagen kommer olika spelare att börja dela sina erfarenheter på servern via olika sociala nätverk.

spara datumet i din kalender så att du inte missar en enda sekund av denna fantastiska händelse i spelgemenskapen.

Varför spela Grand Theft Auto V?

Spelet har funnits i nästan åtta år släpptes i september 2013. Och ändå är det inte svårt att hitta någon som fortfarande spelar den. Det har blivit det näst mest spelade betalda spelet i historien av en anledning.

I denna mening vet många av oss redan GTA videospel serien. Det distinkta våldet och gigantiska kartorna i spelet gör spelet till en rolig upplevelse som aldrig blir gammal. Detta kunde ha varit mer ovanligt i Grand Theft Auto V. Med tiden har spelet anpassats till nya plattformar och konsoler för att stanna hos den moderna publiken.

Du kan också spela GTA V online för en bättre spelupplevelse. Men om du vill spela på en dator måste du ladda ner och installera GTA V på din dator. Tja, ett spel det är inte helt i onlineformat. Så att installera det blir ett krav.

Slutligen har skaparna av denna del av GTA ännu inte meddelat datumet för nästa steg. Men när det gäller händelser som Marbella Vice, ser vi det spelet har fortfarande många spelare. Eller kanske kommer tiden för nästa del av GTA att bero på dem.

Relaterade Artiklar

Back to top button