Vad är Lingots eller Gems för i Duolingo? Hur använder man dem? (Exempel)

0 Shares

Duolingo är för närvarande den ledande interaktiva språkinlärningsapplikationen. I många år har tusentals människor använt denna plattform för att stärka sina språkkunskaper.

Även om det är sant att detta är en helt gratis applikationDe välkända pärlorna i Duolingo är de som gör att du kan köpa föremål i den virtuella butiken. Denna app hjälper inte bara människor att lära sig nya språk utan också belönar användare varje gång en lektion genomförs på en av dina kurser.

Vad är pärlor i Duolingo?

Lingots eller pärlor i Duolingo är inget annat än en virtuell valuta för applikationen som låter dig köpa varor i plattformsbutiken, vare sig det är via en smartphone eller via Duolingo officiella hemsida.

Det är värt att nämna att i den senaste Duolingo-uppdateringen kommer användare som kommer åt plattformen via mobila enheter att kunna se pärlikonen, å andra sidan kan personer som väljer att lära sig på traditionellt sätt via en dator vinna göt eller tackor.

Det mest effektiva sättet att få dessa ädelstenar är att korrekt slutföra alla lektioner på varje nivå lägga tid på ansökan om befordran. Det bör noteras att att uppnå den maximala poängen uppenbarligen är vad alla användare av denna app hoppas uppnå.

Lär dig språk med Duolingo sv ett alternativ som många har valt att välja de senaste årenoch det är en självlärd plattform som fokuserar på lärande av människor, är ett utmärkt alternativ för alla som väljer att studera i bekvämligheten av sitt eget hem.

På samma sätt finns det några gratisapplikationer de erbjuder idag högkvalitativa tjänster som Duolingo, Dessutom kommer det alltid att finnas en ersättning som, även om den kan vara falsk och bara kan användas i appen, utan tvekan ger ett incitament för alla dess användare.

Hur används ädelstenar i Duolingo?

Nu när du vet hur man tjänar ädelstenar på DuolingoDu måste överväga vad de kan användas till och varför många användare försöker få dem. Som nämnts ovan kan ädelstenar eller göt tjänas genom att slutföra lektionerna på varje nivå och uppnå det dagliga målet.

Det betyder att om du lär dig franska och ditt dagliga mål är att slutföra alla lektioner i klassen, kommer du att belönas eller betalas för med dessa pärlor efter examen. Även om de bara kan användas i Lingots Store, hjälper de mycket när det kommer till att få lite extra hjälp medan du tränar.

Att få ädelstenar låter ganska enkelt och snabbtoch även om detta är fallet kan mängden ädelstenar du tjänar variera många gånger, så du riskerar att få slut på dem om du spenderar dem alla i Duolingos virtuella butik.

Idag vet många redan hur Duolingo-kurserna fungerarAv denna anledning är det ingen hemlighet för någon att extra hjälpmedel som uppsättningar av extra liv, dubbelt eller inget, tränar i tid, och endast på vissa språk är användningen av talesätt och idiom mycket effektiv när man lär sig ett nytt språk.

Det bästa av allt är att alla dessa föremål kan köpas via en virtuell butik där du kan använda de ädelstenar du har i din virtuella plånbok.

Uppenbarligen, ju fler ädelstenar eller barer det finns, desto fler saker kan du köpa eller, i avsaknad av några, många fler gånger kan du köpa en vara. Du måste komma ihåg detta Inlösen av dessa ädelstenar är oåterkallelig, så det finns ingen återbetalning efter köpet.

0 Shares