Vad Ă€r League of Legends PBE? – Offentlig betamiljö i LoL

0 Shares

Det finns inget bÀttre Àn att sitta framför datorn och spela ditt favoritspel efter en hÄrd dag med arbete eller studier. League of Legends test eller PBE-servrar Àr ett Àventyr laddad med adrenalin och action. FörbÀttra humör och kÀnslor, optimera din spelupplevelse.

Fil TV-spel De har blivit en grundlÀggande del av samhÀllet eftersom de Àr en flyktvÀg till verkligheten för att gÄ in i en av verkligt fantastiska fantasier och Àventyr, hand i hand med dina favoritkaraktÀrer.

Har du spelat League Of Legends tidigare?

Du har sÀkert lÀst minst en gÄng pÄ sociala nÀtverk om League Of Legends, mycket populÀrt kÀnt som LoL.

Detta Àr ett online-videospel för flera spelare dÀr du kommer att ha möjligheten utkÀmpa fantastiska strider arbeta som ett lag med spelare frÄn olika delar av vÀrlden för att koras till det bÀsta laget i olika spelkategorier.

LoL sticker ut framför allt för komplexiteten i sitt spel. Att stiga i nivÄ blir svÄrare och svÄrare med tanke pÄ den höga konkurrenskraften, sÄ du mÄste anstrÀnga dig för att uppnÄ detta klassificeras i nÀsta kategori.

Global pÄverkan

Detta Àr ett av de videospel som var sÄ viktiga att de samlade de bÀsta spelarna i vÀrlden pÄ ett stÀlle. LoL slÀpptes 2009 och det tog till 2011 att skapa den första utgÄvan vÀrldscupen.

Det vinnande laget i denna första upplaga av Fnatic, en Storbritannien-baserad organisation som redan har utmÀrkt sig i ett mÀsterskap som matchar andra spel. Den senaste upplagan Àgde rum i Frankrike, och det kinesiska laget FunPlus Phoenix blev mÀstare.

Fram till 2018 detta mÀsterskap slog rekordet och sÄg nÀstan 100 miljoner mÀnniskor runt om i vÀrlden. Priset som det vinnande laget fÄr Àr varken mer eller mindre Àn en miljon dollar.

VĂ„gar du spela den?

Om du har en dator som Ätminstone uppfyller minimikraven för att League Of Legends ska fungera korrekt kan du gÄ till dess officiella hemsida för att ladda ner och installera spelet.

Vad du behöver? Lite och inget annat Àn ett tangentbord och en mus som följer dig under striderna du börjar utkÀmpa.

StÀndiga uppdateringar

League Of Legends, som alla andra spel, uppdateras dĂ„ och dĂ„, inte bara för felkorrigeringmen ocksĂ„ för att implementera nya funktioner, verktyg, karaktĂ€rer och förmĂ„gor för att göra det till nĂ„got mycket mer tilltalande för anvĂ€ndare… om möjligt.

NÄgot som verkligen har fÄngat spelarnas uppmÀrksamhet Àr förekomsten av en annan server skapad av Riot Games (skaparen av spelet) som heter PBE av LoL.

Vad Àr League of Legends PBE?

PBE, Àven kÀnd pÄ spanska som Beta Public Environment, utvecklades för att omvandla den till testserver. PÄ den hÀr servern kommer anvÀndare att kunna se de kommande uppdateringarna före alla andra spelare.

Detta Àr en stor fördel eftersom tillÄter spelare att rapportera buggar eller buggar relaterade till dessa uppdateringar innan de implementeras pÄ den allmÀnna servern och görs tillgÀngliga för alla anvÀndare.

Vad du behöver

Naturligtvis kan inte alla vara en del av League of Legends PBE. Ett master LoL-konto krÀvs och mÄste vara det hedra nivÄ 3 och hÄlla matchhistoriken ren. Vill du vara en del av PBE? Registrera dig sedan.

Efter registrering mÄste du ladda ner klient att slÀppa in dig till denna server. Detta, liksom spelet, Àr tillgÀngligt för bÄde Windows- och Mac-datorer.

Ligg före resten!

Bli den första anvÀndaren att dra nytta av nÀsta uppdateringar som kommer att implementeras i League of Legends tack PBE. Skaffa nya skinn, fÀrdigheter och hjÀltar för att ta reda pÄ att de Àr vÀrda att tjÀna pÄ huvudkontot. Vad vÀntar du pÄ? Installera LoL pÄ en Mac- eller Windows-dator och du kommer inte Ängra att du Àr en del av den offentliga betamiljön.

0 Shares