Vad är Hulu Watch Party och hur man använder det

Vad är Hulu Watch Party och hur man använder det

Hulu Watch Party är en av de bästa sakerna att koppla av med din familj eller vänner. Den lanserades år 2020 och blev en hit på grund av pandemisituationen. De flesta av oss föredrar fortfarande inte att gå med i publiken för att njuta av filmer på biografer. Så, klockfesten blir valet, där du kan njuta av filmer eller program med din grupp från olika platser.

Vad är Hulu Watch Party?

Hulu Watch Party kommer med en funktion för att synkronisera videouppspelning för alla personer som deltar i den. En fest kan ha upp till åtta deltagare max. Hulu är den första streamingtjänsten som erbjuder detta festalternativ från sin egen sajt. Alla deltagare kan streama en viss show eller film tillsammans med det extra chattalternativet. Det låter deltagarna chatta om videon som spelas upp.

På samma sätt Klicka för att komma ikapp knappen på chatten är en extra bonus. Genom att välja alternativet Klicka för att komma ikapp kan alla deltagare gå med i festen när som helst, så att videon spelas upp på ett synkroniserat sätt. Alla som har en Hulu-prenumeration kan vara värd för eller gå med i festen, men inte användare under 18 år.

Allmänna riktlinjer för Hulu Watch Party

[1] Watchpartyet är endast tillgängligt online med webbläsare som stöds och inte på applikationen.

[2] Varje parti kan ha upp till åtta deltagare.

[3] Du och alla deltagare måste ha en Hulu-prenumeration.

[4] När du äger ett konto med flera användare kan varje användare gå med i festen men från det individuella kontot.

[5] Deltagare och värdar måste vara över 18 år.

Hur man håller en Hulu Watch Party

[1] Gå till Hulus webbplats i din webbläsare. (Kontrollera om din dator uppfyller rekommendationerna från Hulu)

[2] Logga in på ditt Hulu-konto.

[3] Sök och hitta Film eller Show du vill vara värd.

[4] Gå till Detaljer sida av filmen eller programmet.

[5] Klicka på Kolla på Fest Ikon.

[6] Alternativt, i vissa shower, kan du hitta Kolla på Fest alternativ från Sammanhang meny intill Avsnitt.

[7] Knacka Start de Fest.

[8] Klicka på Kedja Ikon för att kopiera länken.

[9] Använd länken som kopierades och skicka en inbjudan till dina deltagare.

Hur man går med i Hulu Watch Party

Det är väldigt enkelt att vara med på klockfesten. När Hulu Watch Party har startat av värden kommer han eller hon att dela festlänken med dig. Klicka bara på länken som skickas via inbjudan från värden. Du kommer omedelbart att hänvisas till festen.

När filmen eller programmet börjar spelas kan deltagarna diskutera och dela sina känslor med hjälp av text eller emojis i chattalternativet. Detta kommer att skapa en atmosfär där alla deltagare är tillsammans även när de inte är det. Du kommer bara att kunna njuta av filmen eller avsnittet som alternativet Watch Party har valts för. För att fortsätta titta vidare måste värden eller någon annan deltagare upprepa samma procedur igen.

Hulu Watch Party Extension

Från och med nu finns det ingen förlängning tillgänglig i Chrome Web Store för Hulu Watch Party. Men det finns få tillägg med Hulu Watch Party som utvecklats av amatörutvecklare. Ingen av dem är legitim. Om du fortfarande vill ha en förlängning för att vara värd för en streaming-fest, föreslår vi att du väljer TeleParty by Netflix. Även om det är utvecklat av Netflix, kan du använda tillägget för att vara värd för streamingfester från streamingplattformar som HBO Max, Hulu och Disney+.

Följ vår Facebook och Twitter sidor för att få fler uppdateringar.

Relaterade Artiklar

Back to top button