Vad är HubSpot Connect?

hubspot-connect.png

När du är på HubSpot känner du dig redan ganska uppkopplad. Så varför behöver du mer anslutning från ett annat HubSpot-program?

För det här är en annan typ av koppling.

Istället för att ansluta till dina data eller ansluta till dina kontakter, är denna typ teknisk. Ja, vi pratar om verktygsintegration.

Vad är HubSpot Connect?

HubSpot Connect är HubSpots integrationsprogram, med en kärngrupp av integrationer som gör din upplevelse med CRM så effektiv och värdefull som möjligt.

Syftet är enkelt: att koppla allt du gör till kraften i Inbound. (För att göra det hela mer Inboundy, som HubSpot säger.) Tänk på Connect som ett ekosystem av toppteknik, istället för ett program som du måste köra.

Hur fungerar det?

HubSpot ger dig möjligheten att tillämpa integrationer som maximerar marknadsföring och försäljningsproduktivitet och framgång. Som HubSpot uttrycker det, tänk på att ansluta Eventbrite och automatiskt ta emot nya leads för alla som har deltagit i ett av dina event. Att ha den typen av data integrerad med din kontaktdatabas och dina marknadsföringsautomationsverktyg är ovärderligt.

Genom att integrera vissa mjukvaruverktyg kan du erbjuda avancerad support för dina kunder och kontakter och utveckla tydligare, mer robusta bilder av deras digitala kroppsspråk. En Zendesk-integration låter dig se supportbiljetter på en tidslinje, och en FreshBook låter dig synkronisera insamlade intäkter från fakturor med dina kontaktuppgifter, till exempel. En Drift-integration låter dig erbjuda livechattsupport till dina kontakter. Det finns stora möjligheter.

Med HubSpot Connect kan du hitta den perfekta integrationen för ditt inkommande marknadsförings- och försäljningsarbete. Listan är omfattande. Du kan till och med erbjuda SurveyMonkey-undersökningar till dina kunder och kontakter.

Men vi rekommenderar att du håller dig till kärnintegreringarna.

Varför hålla sig till kärnan?

Det är viktigt att förstå att HubSpot inte kommer med alla dessa integrationer inbakade. Programvaruverktygen vi nämnde är anslutna genom att använda API:t och Zapier. Så även om Drift-, Zendesk- och Eventbrite-funktionerna är fantastiska, och även om alla kan göra underverk för ditt Inbound-program, rekommenderar vi att du håller dig till HubSpot-integreringarna:

 • Salesforce
 • Wistia
 • GoToWebinar
 • SurveyMonkey
 • Zapier
 • WordPress
 • HubSpot försäljning
 • Google Kalender
 • HubSpot Sales Calling
 • Eventbrite
 • Uberkonferens

Varför? Tja, hela poängen med att använda dessa integrationer är att få Inbound att fungera smidigare – för dina representanter och dina marknadsförare.

Så om du använder en icke-kärnprodukt, som Brightcove, och du vill integrera den med HubSpot, kommer informationen du får inte att visas på den visuella tidslinjen; det kommer att vara tystad data. Även om du mappar det till egenskaper är det inte visuellt övertygande eller organiserat för enkel åtkomst och användning. Det kan bli otympligt, snabbt, skapa tekniska skulder och förvirring för dig och ditt team. Om du använder GoToWebinar är det dock en annan historia. Eftersom det är en kärnintegrering får du alla fördelar med att ha all information direkt in i en kontakts visuella tidslinje, inklusive ytterligare, lättläst digitalt kroppsspråk.

Vill du lära dig mer om HubSpot-integrationer och vad de kan göra för dig? Ring oss. Vi gillar att prata också.

Relaterade Artiklar

Back to top button