Vad är guldtackorna i Candy Crush till för? – Hur snabbar man upp dem? (Exempel)

Idag är Candy Crush fortfarande ett populärt publikt spel, främst på grund av hur roligt och beroendeframkallande det är (eftersom det kan laddas ner gratis från PlayStore). Därför kommer du idag att lära dig något som alla vill veta, och det är det Vad är guldtackor i Candy Crush?

För inget spel är komplett om du inte känner till några av detaljerna som kännetecknar titeln du spelar. Och i det här fallet guldtackor är ett märke av Candy Crush (alla deras sagor) eftersom de kom ut nästan lika mycket som godis, så det är oförlåtligt att inte veta vad de är.

Vad är guldtackor i Candy Crush?

Nu, för att komma rakt på sak och ta reda på vad guldtackorna är för något i Candy Crush så snabbt som möjligt, måste du först veta att oavsett vilken version av spelet så är staplarna alltid desamma. Det rekommenderas dock uppdatera spelet Candy Crush för att lättare kunna få tag på dem.

Med det i åtanke måste du veta att staplarna i grunden är spelets valuta, de används för att köpa vilken booster eller färdighet som helst som hjälper dig att ta dig igenom nivåerna snabbare.

Dessutom kommer de att tillåta dig att köpa mycket svåra nivåer som du inte kan slutföra, såväl som liv och andra spelartefakter som är nödvändiga för att göra detsamma (valfri version).

Detta mynt har inga nackdelar och du kan få det mot en avgift eller gratis, den enda anmärkningsvärda nackdelen är att du inte kan skicka barer till dina vänner (som du gör i livet), inte heller låter de dig skicka barer från ett godisspel till ett annat.

Detta beror på att varje spel är en individuell upplevelse som inte är relaterad, utan bara i namn och mekanik, så du kan inte samla guldtackor på ett konto och spela dem på ett annat.

Om du försöker det på samma sätt med ett hack kommer ditt spel att formateras (liknande vad som händer när du försöker få gratis kalkoner i Fortnite), så det rekommenderas inte för någon att göra detta.

Hur får man guld snabbare i spelet?

Nu när du vet vad är guldtackorna i Candy CrushDet är dags för dig att veta hur du får dessa artefakter snabbare i spelet så att du kan köpa dina power-ups direkt.

Det första du bör veta är att det verkligen inte finns något trick eller hacking som gör att du lagligt kan få guld snabbare, men det finns sätt att få mer malm.

Det finns till exempel dagliga utmaningar som när de fylls ger de dig guld och andra förmåner en av de mest kända är den med 50 takter, vilket ger 50 takter bara för att nå en viss nivå med en tidsgräns.

De finns också i spelet kampanjer och specialevenemang som gör att du kan vinna mer guld om du spelar vissa dagar eller om du använder vissa artefakter en viss dag (ibland ger de dig till och med guld för speldelning).

Allt du behöver göra är att vara en vanlig spelare och slutföra alla utmaningar eller uppdrag de ger dig för att snabbt få guld utan att blockera spelet som ett fusk.

Och voila, det låter dig veta vad guldtackorna i Candy Crush är till för och hur du får dem snabbt så att du kan använda dem. Nu är det bara att gå till spelet och börja ha kul.

Men som en sista rekommendation rekommenderas den leta efter artikeln de är bäst på Android-spel att spela offline så att du har fler Candy Crush-alternativ och aldrig blir uttråkad.

Relaterade Artiklar

Back to top button