Vad Ă€r fĂ€rdplanen för Wanaka-gĂ„rden? – Vart tar det hĂ€r vĂ€gen?

0 Shares

Wanaka Farm Àr ett mycket populÀrt spel, Àven om det slÀpptes i sin helhet nyligen. I betaversionen kunde du göra mÄnga saker som underhöll spelare och fÄngat deras uppmÀrksamhet. En av de mest kÀnda sakerna i det hÀr spelet det Àr en fÀrdplan.

Vissa mÀnniskor har olika tvivel om vÀgen KartaNÄgra av de vanligaste frÄgorna Àr varför fÀrdplanen har 5 delar, nÀr kommer den att slÀppas, vad kommer Wanaka Farm att visa i fas 4 och hur fÀrdplanen för Wanaka Farm kommer att sluta. Om du vill veta svaret pÄ alla dessa frÄgor, fortsÀtt att lÀsa detta innehÄll och stanna online.

Varför fÀrdplanen bestÄr av 5 etapper och vad Àr tanken bakom dess existens?

Tillverkarna av Wanaka Farm noterade att sjÀlva spelet handlar om saker som innehav, identifiering och öde. Alla spel med denna typ av egenskaper mÄste ha vissa stadier sÄ att anvÀndarna kan investera pengar nÀr de köper boskap, mark och produkter ser de vinst.

Äventyrsspel som Wanaka Farm erbjuder mĂ„nga saker som du kan investera i och sedan tjĂ€na över tid. Om spelet var kort utan milstolpar definierade, skulle anvĂ€ndarna inte kunna se vinsterna. SĂ„ delvis Ă€r scenerna för öka chanserna att vinna och Ă€ven utöka det roliga.

Vad kommer fas 1 att handla om? [ Q3 – 2021 ]

Den första fasen av Wanakas Farm Ă€r marktilldelning. För en tid sedan, nĂ€r spelet Ă€nnu inte slĂ€pptes, förbestĂ€lldes vissa landomrĂ„den som var baslanden. Dessa grundlĂ€ggande platser för Wanaka Farm Kostnaden för att ersĂ€tta “Wanas”-mynten, som anvĂ€nds för att köpa saker pĂ„ Wanakas gĂ„rd, var cirka 180 dollar.

Hur kommer premiÀren att se ut?

HuvudmÄlet med premiÀren av denna första del av spelet kommer att vara stabilisera spelekonomin. Genom att stabilisera spelekonomin kommer mÀnniskor att uppmuntras att investera i mark i spelet. Delvis har den hÀr första fasen av spelet lite med Àventyret att göra, men i fas 2 och 3 kommer det att bli kul.

Vad Àr syftet med fas 2 och 3 och hur gÄr de ihop?

Som vi har sett fokuserar det första steget pÄ att tilldela marken och sÀkra den pengar investerade i spelet. I det andra och tredje steget av spelet kommer saker som bonusar, tillgÀnglighet och visning av vinster att synas tydligt. Tack vare dessa tvÄ stadier av spelet kommer anvÀndare att se möjligheter att vinna i framtiden.

De tvÄ stegen sÀgs vara relaterade till varandra eftersom de motsvarar samma saker som nÀmns i föregÄende stycke. Vad skulle vara visionen för alla? vinstmöjligheter.

Kör evenemang och tÀvlingar pÄ datorn

I steg 2 och 3 förvÀntas alla kunna tÀvla i utvecklingen av sin mark. SÀkert en vinnare kommer att ha en bonus eller nÄgot liknande. För detta ÀndamÄl kommer Wanaka Farm-programmet som Àr kompatibelt med Windows och andra datoroperativsystem att aktiveras med alla spelfunktioner.

PÄ sÄ sÀtt kommer alla som har en dator hemma och har investerat i mark att börja hantera den för att ha husdjur och produkter som de lÀmnar efter sig.

PremiÀr för spelet för iOS och Android

För att gÄ vidare med tÀvlingens Àmne, a version av Wanaka Farm för mobiltelefoner. Om du vill ladda ner det hÀr spelet mÄste du öppna ett konto pÄ Play Store, nÀr du vÀl har ett kan du söka efter spelet, ladda ner det och spela dÀrifrÄn ocksÄ.

Med spelet pÄ din dator eller till och med din telefon kan du spela nÀr du vill öka dina produkter. För telefoner bör spelets prestanda förbÀttras för att det ska fungera normalt.

Vad kommer vi att se frÄn Wanaka-gÄrden i fas 4?

I det nÀst sista skedet av spelet som Àr steg 4, kommer en mycket större intensitet att ses i vad det handlar om grafikförbÀttringar och detaljer om spelet. Allt med ett syfte att sÀkerstÀlla en digital anvÀndarupplevelse. Numera, för att ett spel ska hÄlla sig i framkant, mÄste det ha bra grafik med rika detaljer.

Spelversion 1.3 – AR

Med del 4 av spelet kommer Wanaka Farm att slÀppas med tillÀgg av nÄgot som kallas AR i version 1.3 av spelet. AR Àr ett verklighetsarrangemang för utökat spel, den första spelmenyn praktiskt taget ingenting kommer att förÀndrasmen förbÀttringarna kommer att synas tydligt i din presentation. För att veta mer om dessa detaljer mÄste du undersöka den officiella Wanaka Farm-webbplatsen.

Hur kommer spelet att kulminera din fÀrdplan i Fas 5 av Wanaka Farm?

I den sista delen av spelet kommer skaparna av Wanaka Farm att ge oss en fantastisk show av kvalitet i brand med virtuell verklighet. Förutom att visa planet med mycket virtuell verklighet kommer du ocksÄ att se stor finansiell fas med inkrement i intÀkter beroende pÄ spelnivÄn för varje anvÀndare.

Större NFT-interoperabilitet mellan kedjor

Alla de tidigare nÀmnda stadierna i spelet kommer att leda till endast en. Den hÀr saken Àr Wanaks ekonomiska utveckling Odla samt en ökning av de pengar anvÀndarna har investerat i att köpa marken. Med detta kommer spelet att vÀxa i framtiden och folk kommer fortfarande att kunna tjÀna pengar genom att spela pÄ Wanaka-gÄrden.

0 Shares