Vad Ă€r Facebooks “tyst lĂ€ge”? Hur aktiverar och inaktiverar jag det?

0 Shares

Facebook tog positionen som en av de de mest anvÀnda och populÀra sociala nÀtverken vÀrlden pÄ senare tid.

Facebook har funnits pÄ marknaden för sociala medier i över 10 Är, det underhÄller sina anvÀndare genom att implementera olika uppdateringar.

En av de sista uppdateringar och nyheter Vad Facebook har Ă€r implementeringen av “Silent Mode”, ett av de nya verktygen.

Att vara pĂ„ den sociala nĂ€tverkssajten Facebook kan vara ganska beroendeframkallande och i vissa fall distrahera, sĂ„ det nya verktyget “Tyst lĂ€ge” har designats för att förhindra att detta hĂ€nder.

Vad Àr Facebooks tysta lÀge och vad betyder det?

Facebooks “tyst lĂ€ge” betyder exakt som namnet antyder, det förlitar sig pĂ„ ett lĂ€ge som helt tystar programmet.

MĂ„nga anvĂ€ndare av det sociala nĂ€tverket Facebook har valt att kalla detta lĂ€ge för “stör ej-lĂ€ge” eller “FrĂ„nkopplat lĂ€ge”.

Facebook Àr vanligtvis ett vÀldigt beroendeframkallande socialt nÀtverk, att spendera timmar pÄ det har blivit ganska vanligt i Det senaste decennietmen det kan ocksÄ vara distraherande.

Det finns tillfÀllen dÄ du behöver vara helt engagerad i ditt arbete eller studier, och för det bör du undvika distraktioner som Facebook.

Tack vare Facebooks nya “Tyst lĂ€ge” kommer du att kunna avsluta prenumerationen alla typer av meddelanden, SĂ„ om du har laddat ner Facebook till din Android- eller iOS-telefon kommer aviseringar inte att vara ett problem lĂ€ngre.

En annan fördel med Facebooks “Silent Mode” Ă€r nĂ€r tysta aviseringar du kommer att kunna spara mer batteri pĂ„ din Android- eller iOS-mobiltelefon.

Facebooks “tyst lĂ€ge” kan aktiveras pĂ„ obestĂ€md tid eller planerar att aktivera samma, dessutom avger Facebook ett tyst meddelande om inaktivering av detta lĂ€ge.

Hur aktiverar och inaktiverar jag Facebooks “Tyst lĂ€ge”?

Aktivera eller inaktivera Facebooks “Tyst lĂ€ge” det Ă€r extremt enkelt om applikationen Ă€r nedladdad till en Android- eller iOS-enhet.

Även om det Ă€r vĂ€ldigt enkelt att aktivera eller avaktivera detta lĂ€ge pĂ„ vissa telefoner Ă€r den inte tillgĂ€nglig Ă€nnu alternativet eller Ă€r inte synligt.

För att aktivera eller avaktivera Facebooks tysta lÀge, öppna helt enkelt applikationen pÄ din Android- eller iOS-enhet.

Efter att ha angett applikationen mÄste du gÄ till applikationsinstÀllningardu mÄste klicka pÄ de 3 horisontella rÀnderna pÄ toppen för detta.

Du mĂ„ste sedan hitta alternativet “InstĂ€llningar och sekretess” och klicka pĂ„ det, klicka sedan pĂ„ det “Din tid pĂ„ Facebook.”

Som en del av “din tid pĂ„ Facebook” kommer det att vara nödvĂ€ndigt att scrolla till alternativet “Tyst lĂ€ge” och för att aktivera det, klicka bara pĂ„ det.

Tack vare detta alternativ kommer Facebook-aviseringar att stĂ€ngas av och kommer inte att visas pĂ„ telefonskĂ€rmen. För avaktivera “Tyst lĂ€ge” kommer att upprepa processen igen och klicka pĂ„ samma alternativ.

Ett alternativ till Facebooks “tyst lĂ€ge”

Vissa telefoner har fortfarande inte Facebook-verktyget “Tyst lĂ€ge” eller möjligheten att stĂ€nga av Facebook-aviseringar.

I det hÀr fallet finns det flera alternativ till förhindra att meddelanden visas pÄ enheten och nej, de har inget att göra med att avinstallera Facebook frÄn enheten.

Det första alternativet Àr att uppdatera Facebook till den senaste versionen, detta kan göras frÄn Google Play Butik oavsett vilken enhet det gÀller.

Det finns ett par skillnader nĂ€r det gĂ€ller att ha Facebook lite, Lite-versionen Ă€r en av dem det finns inget “tyst lĂ€ge” DĂ€rför Ă€r det mest rekommenderade alternativet att stĂ€nga av eller avaktivera meddelanden i Facebook Lite.

Den sista lösningen Àr att stÀnga av Facebook-aviseringar direkt pÄ din enhet, oavsett om det Àr Android eller iOS.

För StÀng av notifikationer PÄ en Android- eller iOS-enhet kommer det att vara nödvÀndigt att ange telefoninstÀllningarna och sedan i applikationerna vÀlja Facebook och dÀrmed avmarkera dess meddelanderuta.

0 Shares