Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Vad är ett IMSS pensionskort? – Allt du behöver veta

För närvarande kan pensionärer och pensionärer som är isolerade från coronavirus-pandemin få tillgång till sina lönebesked via IMSS. Av denna anledning ger den här artikeln svar Vad är ett IMSS pensionskort? – Allt du behöver veta.

Vad är ett IMSS pensionskort? – Allt du behöver veta

På grund av hälsonödläget orsakat av coronaviruset Mexikanska institutet för social trygghet tillfälliga ingrepp som vanligtvis utförs på deras kontor eller från ett fönster. Det gjorde det dock möjligt att utveckla vissa steg, till exempel ett pensionskort.

Då förser vi dig med all information du behöver veta om IMSS digitala kort för pensionärer, dess lämplighet, registreringsprocessen och nedladdningen av detta instrument från Nätverk.

Vad är IMSS?

IMSS är Mexikanska institutet för social trygghet. Detta organ har varit ansvarigt för att tillhandahålla hälso- och socialförsäkringstjänster till sina medlemmar sedan 1943. Idag anses IMSS vara det viktigaste socialförsäkringsföretaget i Mexiko. Faktum är att tack vare denna organisation är det möjligt att registrera försäkrade och pensionärer för att garantera lika villkor.

Vad är IMSS-pensionärskortet?

IMSS Retirement Card, nu kallat “Digitalt kort” Det är ett tekniskt verktyg som gör det möjligt för pensionärer att få tillgång till lönebesked från Mexican Institute of Social Security (IMSS).

Denna anläggning för pensionärer är en del av IMSS digitaliseringspolicy som underlättar tillgång till denna anläggning för aktiva och pensionerade medlemmar via dator eller mobil enhet och internetuppkoppling med tanke på hälsorisken orsakad av coronaviruset.

Vad är det digitala IMSS-kortet för pensionärer?

Det indragna IMSS digitalkortet används för påskynda och underlätta åtkomstprocessen till betalningssedlar utan att mottagarna behöver besöka IMSS personligen för att hämta sina kvitton.

Hur bearbetar man detta instrument?

Som det händer när vi får reda på vad arbetslöshetsförsäkring är, för att behandla ett digitalt kort för pensionärer erbjuder IMSS två alternativ: komma åt applikationen från en Android-enhet eller komma åt den officiella webbplatsen IMSS.

Digital IMSS

Om du har enheten Android eller macOS Det digitala kortet kan nås från appen som finns på Google Play och AppStore. Men om du vill gå direkt till den officiella hemsidan måste du följa denna länk: Digitalkort. ISSSTEs tidsbeställningssystem fungerar på samma sätt, så användare kan stanna hemma innan de får tjänsten.

Onlineregistrering för IMSS Retirement Card

Om du är IMSS-medlem måste du gå till hemsidan och välja “Ny användarregistrering”. Välj “Ny registrering” och skapa ett lösenord med 8 till 10 tecken. Tryck sedan på knappen “Håll” för att slutföra registreringsprocessen i systemet.

Det är bekvämt att ha ditt IMSS-betalkort till hands eftersom systemet kommer att begära en fil registreringsnummer och datumet för din registrering hos IMSS.

Ladda ner ett digitalt kort för IMSS-pensionärer

Efter att du har registrerat dig online måste du vänta 12 timmar för att systemet ska skicka ett e-postmeddelande med en länk som omdirigerar dig till IMSS-webbplatsen för att verifiera all information som lagras av dig. Senare kommer systemet att tillåta dig att göra det ladda ner digitalt kortDet kommer då att fråga efter ditt användarnamn och lösenord.

Systemet kommer att presentera två möjligheter: “File” eller “Mail”. Om du väljer “Arkiv”, på skärmen kommer du att se IMSS betalningskort vid timmen PDF-format; Å andra sidan, om du väljer alternativet “E-post”, kommer dokumentet till din e-postadress som är registrerad i systemet. Klicka på “Betalkort”, välj månader att granska och tryck på “Acceptera”-knappen.