Vad Àr en Google Play Wish List, vad Àr den till för och hur fungerar den? (Exempel)

0 Shares

Du har sÀkert hört talas om glada önskelistor, de flesta online- eller digitala butiker anvÀnder dem för att du ska kunna lÀgga en bestÀllning och samtidigt göra upplevelsen enklare.

NÀr du lÀser titeln, vet du att filen finns önskelista frÄn Google Play? Om sÄ Àr fallet, vet du hur det fungerar? NÀr du Àr osÀker Àr det dags att ta reda pÄ mer Google Play Android-butik par excellence och en av de bÀsta produkterna, verktygen och tjÀnsterna som erbjuds av Google.

Vad Àr en önskelista pÄ Google Play?

Önskelistor som vi har listat ovan attackerade vĂ€rlden och om varje butik eller e-handel för nĂ€rvarande har en som anpassar sig till de produkter den sĂ€ljer.

De Àr inte alls komplicerade, de Àr ett enkelt komplement som lÄter dig spara; produkter som du ser nÀr du surfar i grÀnssnittet i en butik (t.ex. Amazon, eBay, bland annat).

De skapades med avsikten att förbÀttra och pÄskynda upplevelsen för varje anvÀndare, tack vare dem behöver vi inte gÄ tillbaka till varje produkt som vi sÄg och var intresserade av (det var fallet tidigare).

Med listan kan vi till och med lÀmna butiken (av nÄgon anledning) och sedan bara gÄ tillbaka till slutföra köpet (det Àr som att vÀlja vÄra favoriter).

Google och dess besatthet av att göra vÄra liv enklare

Som förvÀntat för de flesta onlineföretag kommer deras lista, Google, inte att lÀmnas pÄ efterkÀlken det var dÀrför de lade till sina egna.

Google Plays önskelista finns i sidofÀltet (om vi gÄr in i butiken via internet), nÀr det gÀller applikationer för mobila enheter kan vi hitta den i sidofÀltet.

Bara att logga in pÄ Play Butik med ett Google-konto hjÀlper oss i ovanstÄende, att markera de applikationer vi gillar mest; för att spara dem till en ordnad lista (som kommer att stanna dÀr till senare utan att radera den, Àven om du lÀmnar).

Bra grej i personlig lista Google det Àr att appen som du tÀnkte ladda ner eller avbryta ett köp i Google Play Butik har installerats; detta kommer att tas bort, vilket ger utrymme för fler applikationer.

För att lÀgga till en applikation, tryck bara pÄ knappen uppe till höger (den Àr liten och har formen av en markör med ett kryss i mitten); kommer att Àndras automatiskt och krysset ersÀtts med en vit spets eller kryss som bekrÀftelse.

För att “ta bort” de valda objekten, tryck bara igen eller gĂ„ helt enkelt till listsektionen och anvĂ€nd den visade menyn “Att ta bort“Det du lĂ€mnade pĂ„ Google Plays önskelista.

Och varsÄgod, det Àr enkelt kan förbÀttra din butiksupplevelse, snabba upp din upplevelse eller slÄ den mest glömska sidan.

Ärligt talat, Ă€r önskelistan fortfarande anvĂ€ndbar och har den nĂ„gon annan funktion?

Kort sagt, nej, den har ingen annan funktion Àn att spara; Att sÀga mer skulle vara samma sak verkligen gör jobbet, listan hÄller dig aktiv.

Och pÄ ett eller annat sÀtt genererar det inkomster Google Jag kunde inte göra nÄgot annat (pÄminner om att det alltid Àr bra att köpa).

För att vara rÀttvis introducerades Google Play Wish List 2012, det har gÄtt 8 Är nu och allt har förÀndrats sedan dess.

Inte bara alla andra konkurrenter till jÀtten lade till samma sak (eftersom det inte Àr sÄ mÄnga skillnader mellan butikerna); men Àven internetdifferentiering behövdes inte lÀngre som tidigare. Men totalt sett har Google-listan Äldrats som ett bra vin, och Àven 2020 vann den fortfarande mark. fungerar 100%.

0 Shares