Vad är en Chromebook och vad är den till för? | Vilka är dess funktioner och fördelar med användningen?

0 Shares

Chromebooks är bärbara datorer som körs på Googles datoroperativsystem. Det är ett system utvecklat av Google och kan användas tillsammans med internet.

Det här nya verktyget är baserat på Googles tjänster och används för att komma åt program via onlinevärlden, verktyg och filer. Dessutom kan du via ditt Gmail-konto komma åt hela Google-systemet för att använda din Chromebook. Här får du reda på de bästa produkterna, verktygen och tjänsterna som Google har att erbjuda.

Den här datorn har även en mediaspelare och allt detta synkroniseras i molnet, som Google Drive, så när du vill använda din Chromebook offline kommer den att ha begränsad funktionalitet. I sin tur kan applikationer för den här datorn installeras via Chrome webbutik.

Ta reda på vad en Chromebook är och vad den är till för

Dessa datorer kan användas utan problem USB-enheterDessutom har de flesta av dem mindre minne än vad du är van vid. Den söker att allt är online och allt lagras i molnet. Anledningen till att den har 100 GB Google Drive-utrymme, mappar som finns på Drive kan synkroniseras med datorn

Det bör noteras att de är överkomliga och det är inte nödvändigt att ha utrustning för deras drift. Av denna anledning, bärbara datorer som räknas i operativsystemet Chrome kallas de Chromebook.

Chromebook är den perfekta utrustningen för segling I sin tur, på Internet, är dessa datorer många användare, efter att ha lagt till ett annat Gmail-konto kommer allt att vara som om det var konfigurerat med det. Den här datorn behöver inte heller något antivirus eftersom den har molnsäkerhet.

Det är viktigt förstå Chromebook började 2010, när Chrome Notebook Cr-48 lanserades som en del av ett pilottest. Från det ögonblicket började tillverkarna skapa nya modeller.

Dessutom har dessa datorer en hel del autonomi, det är en av de mest anmärkningsvärda punkterna i hårdvaran, och når även modeller 10 timmars självständighet.

Chromebook funktioner och fördelar

Bland fördelarna med dessa datorer är “Ansökningspaket”, det här är applikationer tillgängliga för operativsystemet Chrome som kan köras utan internetanslutning. På liknande sätt fungerar bland annat Google Work-applikationer, Google-dokument, Google Drive off-line.

En annan av de viktiga fördelarna med Chromebooks är att den har minne inbyggt i Google Drive. När du köper en Chromebook får du ett gratis tvåårskonto med 100 GB utrymme.

Attraktiv Chromebook-funktion relativt låga priser som sträcker sig från $200 till $300. Detta är ett plus eftersom användarna värdesätter denna fördel.

De har samma konstanta och virusfria uppdateringardessa datorer är alltid uppdaterade eftersom Google alltid uppdaterar operativsystemet. Därför kommer varje uppdatering att förbättra din Chromebook är ett stort framsteg för din bärbara dator.

Det bör nämnas att en annan fördel med Chromebook är detta är kompatibel med Dropbox. Av denna anledning kan du fortfarande använda onlinelagringssystemet utan några besvär.

Det bör också noteras att bärbara datorer är mycket snabba, dessa framsteg beror på de förbättringar som Google ständigt gör i sitt operativsystem. Chromebook det tar bara 8 sekunder att slå på och när den är klar kommer dina appar och webbläsare att köras snabbt.

Chromebooks är personliga, logga bara in med ditt Google-konto och lösenord så tar han hand om att ställa in allt du gillar, inklusive flikar, tillägg, och du kan installera applikationer. Detta system låter dig automatiskt komma åt minnet du har på disken. Allt kommer att vara perfekt synkroniserat.

Sammantaget har Chromebooks utvecklats snabbt och har varit föremål för ständig förändring. Det är därför många människor vill ha tillgång till dessa bärbara datorer.

Vi hoppas äntligen att den här artikeln hjälpte dig. Vi vill dock gärna höra från dig. Känner du till andra Chromebook-funktioner? Lämna oss ditt svar i kommentarerna.

0 Shares