Vad Àr DIDI FOOD och hur fungerar det? (Exempel)

0 Shares

Letar du efter ett alternativ för matleverans? Tja, det finns en ny onlineplattform för att bestĂ€lla din favoritmat till en lĂ„g kostnad och med alternativ som sĂ€kert kommer att fascinera dig. Följ med oss ​​och ta reda pĂ„ det i den hĂ€r artikeln vad DIDI FOOD Ă€r och hur det fungerar.

Vad Àr DiDi Food?

Om du vet vad DiDi Àr, hur det anvÀnds och hur det fungerar, kommer det inte att vara svÄrt för dig att hantera DiDi Food; eftersom den Àr vÀldigt lik men anpassad till den moderna cateringtjÀnster snabbt. Denna modalitet startade i Guadalajara (Mexiko) 2019, men utökar sitt verksamhetsomrÄde i flera stÀder med mÄlet att ytterligare expandera.

Deras team av proffs frÀmjar lokala restauranger eller online-livsmedelsbutiker, som kommer frÄn nÀromrÄdet, att göra hemleverans av matbestÀllningar.

DIDI FOOD kÀnnetecknas av vÀrdena pÄlitlighet och ansvar nÀr mÀnniskor ser DiDi-betyg eller stjÀrnor; SÄ leveranstiden Àr i tid eller till och med före schemalagd tid (sÄ lÀnge du har en leverantör i nÀrheten).

Detta beror pÄ att företaget har antagit en policy som alla mÀnniskor och familjer kan ha för att förenkla sina liv; pÄ sÄ sÀtt kommer de att kunna fÄ mer fritid eller mer tid för sina aktiviteter.

Hur fungerar DiDi Food-applikationen?

Ansökan Àr mycket lÀtt att ladda neroch dess plattform Àr mycket anvÀndarvÀnlig, sÄ att du snabbt kan lÀra kÀnna den. Hur fungerar det? Det Àr vÀldigt enkelt, vi visar dig pÄ nÄgra rader:

  • Exakt Logga in med ditt nummer Telefon och lösenord; Om du inte har ett konto Ă€nnu kan du registrera ditt företag hos DiDi med bara nĂ„gra fĂ„ steg. Efter registreringen kan du bli anvĂ€ndare och komma Ă„t plattformen nĂ€r som helst med anvĂ€ndarkoden som appen skickar till dig.

Du kommer att ha tillgÄng till dem alla senare erbjudanden och kampanjer som ofta publiceras pÄ webbplatsen; som med normala priser, pÄ rea, rabatterade eller till och med kupongprodukter.

  • I sessionen Hantera-menyn rĂ€cker ett klick för att visa bildgalleriet; dĂ€r kan du vĂ€lja kategori för den matrĂ€tt du vill ha; DĂ„ kommer du att kunna se i detalj de olika rĂ€tterna de erbjuder: frĂ„n vietnamesiska, amerikanska, vegan, till mexikanska kreolska specialiteter; vĂ€lj en bild, klicka Skriv ner och sedan vidare Skicka.
  • Du kommer ocksĂ„ att kunna lĂ€gga bestĂ€llningar eller Ă€ndra kvantiteten med hjĂ€lp av alternativen som erbjuds av menyn Hantera; vĂ€lj en kombination och nĂ€r du stĂ€nger bestĂ€llningen kommer hela kombinationsfilen att visas pĂ„ skĂ€rmen.
  • Ange ditt kontonummer i DIDI-butiken.
  • De restauranger eller butiker som vill ansluta sig till DIDI FOOD-personalen kan ocksĂ„ göra det. I avsnittet Samarbeta med oss; Bland de mĂ„nga fördelarna kommer du att ha möjlighet att marknadsföra din meny och produkter online i sektionen: Marknadsföring av produkter till försĂ€ljning. Du kommer att fĂ„ mĂ„nga möjligheter att utveckla och optimera din verksamhet.

Vad Àr fördelarna?

  • DiDi-applikationer Ă€r vanligtvis ett alternativ resten lĂ„gt prisoch DiDi Food Ă€r inget undantag, bĂ„de vad gĂ€ller leveranser och menyer. Men varför Ă€r DiDi sĂ„ billig? En av aspekterna som kĂ€nnetecknar DIDI FOOD Ă€r marknadsföring hemlagatPĂ„ sĂ„ sĂ€tt kommer kunderna att spara lite mer.
  • Genom att hĂ€nvisa DIDI FOOD till vĂ€nner eller dela kuponger kommer du att fĂ„ större förmĂ„ner som andra rabatter, fler kuponger och andra kampanjer. Ju fler vĂ€nner du hĂ€nvisar, desto fler kampanjer fĂ„r du; Du kan till och med fĂ„ gratis mĂ„ltider eftersom DIDI, till skillnad frĂ„n andra appar, kommer att belöna dig varje gĂ„ng dina vĂ€nner anvĂ€nder den hĂ€r appen.

Dina favoritmÄltider och menyer i tvÄ-av-tre-format, frÄn bekvÀmligheten av en onlineplattform, just nu det Àr möjligt med DIDI Food; Dra nytta av alla dess fördelar sÄvÀl som oemotstÄndliga rabatter och kampanjer nu.

0 Shares