Vad Àr det, vad Àr det till för och hur man installerar Android launcher? (Exempel)

0 Shares

Om ordet Launcher förvirrar dig, oroa dig inte nÀr du har lÀst klart den hÀr guiden, om cirka 10 minuter eller mindre kommer allt att vara klart, Launcher för Android Àr en av de bÀsta uppfinningarna och naturligtvis den mest anvÀndbara, Varför gillar inte en app som lÄter dig fixa allt efter eget tycke?

I en tid dÄ redigering Àr pÄ modet och alla har en vÀldigt distinkt personlighet, den s.k. launcher De Àr tillbaka och stora eftersom de behövs mer Àn nÄgonsin. Fast de var faktiskt alltid hÀr.

FrÄn de bÀsta launchers för att anpassa min Android-mobil till dessa gratis launchers för att anpassa min iPhone. Det spelar ingen roll vilket, hur eller var, men nu Àr ditt fokus bara pÄ Android.

Redigeringsera: Launcher för Android, det verkliga alternativet

Det Àr okej att sÀga att vÀrlden Àr i en tidsÄlder dÀr det Àr pÄ modet att redigera det man gillar, frÄn tv-spel till mobiltelefoner, det blir uppenbart att folk vill ha mindre och mindre allmÀnna grejer. anpassningsbar.

Det Àr detta som lanseringarna Àr till för, de Àr uppskjutare par excellence, det Àr vad de kallas eftersom de Àr designade för att starta de olika applikationerna för enheterna som de anvÀnds pÄ.

Denna kreativa uppfinning kÀnnetecknas av innehÄll, applikationsfönster och olika hempaneler (pÄ vilka ikoner Àr placerade). Applikationerna de innehÄller gör att vi kan modifiera de flesta av de synliga aspekterna av vÄr telefon.

Launchers utvecklas pÄ samma sÀtt som officiella företag sÄsom launcher pixel i google eller MIUI i Xiaomi, som skiljer dem och skiljer dem frÄn företaget och frÄn tredjepartsföretag som tillÄter gratis redigering. SÄ det Àr inte sÄ svÄrt att hitta Launcher för Android.

Är de verkligen anvĂ€ndbara? Vad Ă€r de till för?

Som tidigare nÀmnts anvÀnds startprogrammet för att anpassa bÄde visnings- och driftsaspekterna av nÄgot sÄ enkelt som startskÀrmen.

Det finns mÄnga startprogram, vissa lÄter dig redigera mer Àn andra, vissa startar applikationer annorlunda, naturligtvis Àndrar de fÀrg, utseende, och du behöver bara vÀlja den du gillar mest eller bÀst för dig.

Det enda du bör tÀnka pÄ nÀr du vÀljer Àr att beroende pÄ vÄr enhet, Android-version och dess funktioner, kan de fungera mer eller mindre smidigt som vissa Android-starter de förbrukar mycket resurser.

Det skadar aldrig att komma ihÄg att ha hela upplevelsen. Men nÀr detta Àr övervunnet kommer Launcher att tillÄta oss att redigera antalet skÀrmar som visas pÄ skrivbordet, rader och kolumner för att ange ikoner, konfigurera deras storlek till önskad storlek.

Och, naturligtvis, formatet av en pÄlitlig lÄda Appar och hur det Àr tillgÀngligt. Förklara det generellt eftersom varje utvecklare alltid ger en personlig touch.

Den bÀsta Android launcher för dig

Nova launcher: en fansfavorit för redigering, den Àr helt anpassningsbar och grÀnssnittet den fungerar med pÄminner om den ursprungliga Android.

TrÀdgÄrdsstol: En av dem som gör att vi kan ta med Googles pixelfunktioner till vÄr Android, vilket gör den till en av de mest anpassningsbara och bÀst presterande.

Action Launcher: Komplett och anpassningsbar, det Àr definitivt Novas direkta rival pÄ marknaden, men sanningen Àr att de Àr lika bra.

Med dessa tre har vi mer Àn tillrÀckligt för att starta en mer Àn trevlig upplevelse med launchers som gör att vem som helst kan bli expert.

Slutligen bör det noteras att det ocksÄ finns andra startprogram som Àndrar egenskaperna hos Android till iOS eller till och med Windows Phone, bara sök och gÄ, anpassa din mobiltelefon det har aldrig varit sÄ lÀtt.

0 Shares