Vad Ă€r det, vad Ă€r det till för och hur fungerar Google Voice pĂ„ Android? – Ultimat guide (exempel)

0 Shares

Google Voice-appen för Android Àr en av de applikationer som anvÀndarna föredrar som gillar att organisera anslutningshantering pÄ sin enhet. Detta Àr en annan av de bÀsta produkterna, verktygen och tjÀnsterna som erbjuds av Google.

För varje Är som gÄr arbetar teknikbranschen med att utveckla produkter, maskiner och till och med applikationer pÄ ett sÄdant sÀtt att de gör vÄra liv lite enklare.

Och detta Àr exakt fallet med Google Voice Android-appen eftersom den tillÄter anvÀndare att göra det ha bÀttre kontroll över samtal och meddelanden frÄn din mobiltelefon. Du kan till och med ringa och ta emot internationella samtal med Google Voice.

Allt detta för att fÄ mer och mer information i allt relaterat till avsnittet samtal och meddelanden.

I det hÀr avsnittet kommer jag att lÀra dig Google Voice för Android, dess funktioner och vad den kan anvÀndas till.

Google Voice vad Àr det?

Vad Àr det, vad Àr det till för och hur fungerar Google Voice pÄ Android? Jo, det Àr en webbtjÀnst som ger dina kontakter ett röstnummer och vidarebefordrar det till olika telefoner.

Tack vare Google Voice-appen du kan ocksÄ filtrera samtal, blockera nummer och tillÀmpa regler till varje som ringer.

NÀr du fÄr ett röstmeddelande transkriberar Google Voice det och skickar ett e-postmeddelande eller en sms.

SÄ du kan börja njuta av applikationen Google Voice för AndroidmÄste du först gÄ till den officiella webbplatsen och registrera dig.

För detta mÄste du ha en Gmail-kontoeftersom det Àr nödvÀndigt för dig att kunna skapa ett telefonnummer som kommer att ges till dig av samma system.

SÄ fort du har ett telefonnummer tilldelat kommer du att fÄ ett samtal frÄn Google med en 2-siffrig kod. Denna information krÀvs för att slutföra registreringsprocessen.

Efter denna process kan du installera appen frÄn Play Butik pÄ börja anvÀnda Voice-tjÀnsten.

Hur anvÀnder du Google Voice?

Om du inte vet hur Google Voice Android-appen fungerar, oroa dig inte, följ bara stegen jag kommer att lÀra dig nedan.

Skicka meddelanden

En av fördelarna med att kunna skicka meddelanden via Google Voice Àr att Du kan utföra denna process pÄ bÄde din mobil och dator.

Det första du ska göra Àr att köra appen frÄn valfri enhet med Android-operativsystemet.

Du mĂ„ste vĂ€lja alternativet “InlĂ€gg“. VĂ€lj nu “LĂ€gg till“Du kan se det lĂ€ngst ner i fönstret.

I det hÀr alternativet kan du söka efter en kontakt som du vill skicka ett meddelande till, du kan söka efter den pÄ namn eller telefonnummer.

Nu ska du skapa ett textmeddelande pĂ„ upp till 30 tecken (det hĂ€r Ă€r ett kort meddelande), i slutet vĂ€ljer du i “Skicka“Och redo.

Om du vill skicka ett textmeddelande via datorn behöver du bara följa samma procedur men frÄn den officiella webbplatsen.

Ringa upp

NÀr du har gÄtt in i programmet kan du se kontakterna visas i huvudfönstret. Tryck pÄ kontakten i listan du vill ringa.

Om kontakten inte finns i telefonens telefonbok, klicka pĂ„ “skylt“Och du kan ange ett telefonnummer.

VĂ€lj i “Ringa upp“Och redo. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kan du enkelt ringa samtal frĂ„n Google Voice-appen.

Om du vill ringa ett samtal frĂ„n din dator Ă€r det första du behöver göra att gĂ„ till den officiella webbplatsen och klicka sedan pĂ„ “Anslut”.

LĂ€gg till önskat nummer, vĂ€lj i “Ringa upp“Och redo. Vid avsnitt “Bindande”Du kan vĂ€lja om du vill ringa ett samtal genom att visa ditt nummer eller det som tilldelats av Voice.

Viktig

För att anvÀnda Google Voice, du behöver din egen telefon och i de flesta fall ett nummer som kan ringas. Undantaget Àr Google Fi-designen, som gör att ditt Google Voice-nummer blir ditt vanliga nummer.

Google Voice-konton Àr gratis. De enda aktiviteter som Google debiterar Àr Internationella samtal och Google Voice-telefonnummer Àndras efter att kontot skapats.

0 Shares