Vad Àr det till för, vad Àr det till för och hur mÄnga versioner av Windows Server finns det?

0 Shares

FrÀmst Àr det ett verktyg det Àr serverns operativsystem, flertrÄdad och fleranvÀndare. Det Àr för nÀrvarande en av de viktigaste Microsoft-tjÀnsterna, som krÀver 8 rotlicenser för varje fysisk process och 16 licenser för varje server.

Windows Server skapades för anvÀndning pÄ servernAv denna anledning har det mÄnga fördelar för de företag som Àger det. Det kan till och med minska installationstiden för hÄrdvara och mjukvara.

PÄ grund av denna hÀndelse Àr det nödvÀndigt att kÀnna till alla tillgÀngliga funktioner och versioner av Windows Server tillsammans med deras egenskaper. Du mÄste förstÄ att det hÀr verktyget Àr ett operativsystem som gör det möjligt för datorn att stödja nÀtverksfunktioner.

Windows Server: vad den Àr till för och hur mÄnga versioner finns det

Det Àr ett Microsoft-verktyg har programmering i C++ som anvÀnds av miljontals företag runt om i vÀrlden eftersom det har mÄnga fördelar. Systemet Àr lÀtt att anvÀnda, sÄ det kan manipuleras av alla medlemmar i företaget.

Windows Server uppnÄr Filhanteringförutom att centralisera sin förvaltning. Denna fleranvÀndarserver gör att du kan förbÀttra den övergripande operativa prestandan. Samtidigt kan den hanteras enkelt och snabbt tack vare den enkla administrationen.

I denna mening kommer vi att introducera dig till utvecklingen av Windows Server nÀr det gÀller dess version, eftersom detta verktyg mer och mer anpassar sig till de nuvarande behoven pÄ global nivÄ. Med tanke pÄ att varje version övertrÀffar den andra vad gÀller hanterbarhet.

Windows Server 2000 utvecklades för att köra webbtjÀnstservrar, denna version hade otaliga funktioner som att skapa anvÀndarkonton, fungera som webbserverFTP, skrivarserver, DHCP-server, inkl. Det Àr ett lÀttanvÀnt verktyg, dina systemikoner fungerade sÀllan.

Dessutom hade Windows Server 2000 tillÀgget HTML Search Helper för att uppnÄ lokal enhetspunktsökning. Dessutom lÄter dess flersprÄkiga system dig byta sprÄk utan att behöva starta om enheten.

Tre Är efter lanseringen av Windows Server 2003, för att Àndra sÀkerhetsrÀckvidden, innehÄller denna version ocksÄ nÄgra förbÀttrade funktioner, sÄsom: webbserver och applikationer, e-postserver och filkatalog, hade domÀnsystemets distingerade namnDen hade ocksÄ en DHCP-server.

Detta verktyg skapades för att sÀkerstÀlla tillförlitlighet, sÀkerhet och alltid helt skyddad affÀrsinformation.

Utforska alla versioner av Windows Server

I denna kronologiska ordning slÀpptes Windows Server 2008 5 Är senare, den hÀr versionen kom för att reparera skadade filer, radikalt förÀndra operativsystemet. Han var tvungen att ringa NTFS-system. Denna skapelse uppnÄdde en optimering av internetplattformen.

Den hÀr versionen hade för mÄnga mods tillgÀngliga, av vilka nÄgra Àr:

  • Windows Server 2008 Standard Edition (x86 och x86-64).
  • Windows Server 2008 Datacenter Edition (x86 och x86-64).
  • Windows HPC Server 2008 (ersĂ€tter Windows Compute Cluster Server 2003).
  • Windows Web Server 2008 (x86 och x86-64).
  • Windows Storage Server 2008 (x86 och x86-64).
  • Windows Essential Business Server 2008.
  • Windows Server 2008 för Itanium-baserade system.
  • Windows Server 2008 R2.

Sedan lanserades den Windows Small Business Server 2011 lanserades Windows Server 2012, Windows Server 2016 och slutligen Windows Server 2019.

Den senaste versionen ger företag fördelarna med offentliga moln sÄvÀl som lokala miljöer, med tvÄ versioner som erbjuder större fördelar. Detta nuvarande verktyg bestÄr av avancerad sÀkerhet tack vare operativsystemet, dessutom kan applikationer skapas i molnet för större effektivitet.

Slutligen ger den hÀr nya versionen dig möjligheten att installera i grundlÀge för full administration. LikasÄ har varje version servervisualisering och administration, integrerade tjÀnster och direktÄtkomst.

Du kanske ocksÄ Àr intresserad avHur mÄnga versioner av Windows 10 finns det och vilken Àr bÀst? Bland annat relaterade Àmnen. Med tanke pÄ att du pÄ denna sida kan hitta ett brett utbud av olika teknikÀmnen av stor betydelse och betydelse dagligen.

0 Shares