Vad Ă€r det och hur skickar jag ett “bra meddelande” pĂ„ Tinder? Öka dina chanser till en match med 25 %

0 Shares

Utan tvekan finns det idag otaliga sociala nÀtverk och applikationer som lÄter dig trÀffa mÀnniskor frÄn hela vÀrlden, oavsett avstÄnd. Men mÄnga av dessa appar Àr utformade för att upprÀtthÄlla en nÀra relation mellan anvÀndare och vÀnner, familj eller partner.

Det Àr av denna anledning som en applikation som heter Tinder skapades, med vilken anvÀndare kommer att ha möjlighet skaffa en partner eller flirta. Denna plattform ökar sin framgÄng varje gÄng, som anvÀnds av mÀnniskor frÄn nÀstan hela vÀrlden. Du kan logga in frÄn Facebook eller telefon.

Å andra sidan, Ă€ven om det har ett enkelt grĂ€nssnitt, finns det vissa funktioner och alternativ som kan vara komplexa, sĂ€rskilt för dem som Ă€r nya i den hĂ€r appen. Av dessa alternativ Ă€r sĂ€ndning ett av de mest anvĂ€ndbara och innovativa “Supernyheter”. Med tanke pĂ„ att detta Ă€r ett bra alternativ för att öka dina chanser att trĂ€ffa.

Vad Àr Tinder och vad Àr matchning?

För anvÀndare som Ànnu inte har erfarenhet av denna applikation Àr detta en Webbplattform speciellt designad hitta personer vi vill flirta med. För att komma Ät Tinder mÄste du ladda ner appen och skapa en profil.

Vanligtvis mÄste personlig information lÀggas till i denna profil. Bland dem, vÄr plats, kön, Älder, namn; vi kan ocksÄ klassificera den ungefÀrliga Äldern pÄ personen vi vill flirta med. Du kan ocksÄ Àndra och verifiera ditt telefonnummer. Det Àr rÄdbart lÀgga till riktiga dataför pÄ detta sÀtt kommer vi att fÄ ett bÀttre resultat och en större sannolikhet att fÄ par som passar deras smak.

Å andra sidan, nĂ€r vi letar efter en potentiell partner kommer vi att ha en bĂ€ttre chans att matcha. BAKOM “Spel” Ă€r en situation dĂ€r bĂ„da anvĂ€ndarna gillar varandra. DĂ€rför, för att starta en konversation, Ă€r det nödvĂ€ndigt att ha samma, förutom i fallet med “Supermeddelanden”, som ger möjlighet att skicka ett meddelande innan du matchar med en annan person.

Hur anpassar jag spelet pÄ Tinder?

Det brukar finnas en matchning i Tinder-appen flytta höger, ovanför profilbilden pÄ personen vi gillar. PÄ samma sÀtt mÄste bÄda anvÀndare slutföra processen för att detta steg ska intrÀffa.

Det bör noteras att det finns ett alternativ som fĂ„ anvĂ€ndare kĂ€nner till, och om du Ă€r ny pĂ„ Tinder kan detta alternativ gynna dig i stor skala. Exakt kan hjĂ€lpa till att öka dina chanser att matcha med 25 %men var försiktig eftersom dess gratis anvĂ€ndning Ă€r begrĂ€nsad och begrĂ€nsad. DĂ€refter kommer vi att förklara hur man skickar ett “supermeddelande” eller ett personligt meddelande utan nĂ„gra förjusteringar.

Hur skickar jag ett “supermeddelande” pĂ„ Tinder och ökar mina chanser?

Den hÀr funktionen Àr perfekt för de anvÀndare som vill öka sina chanser att bli matchade och som dessutom har hittat nÄgon de tycker vÀldigt mycket om.

För att skicka ett “Super Message” eller ett personligt meddelande pĂ„ Tinder Ă€r det första du ska göra att gĂ„ till adressen blĂ„ ikon som Ă€r i nedre högra delen frĂ„n profilbilden, precis bredvid namn och avstĂ„nd. SĂ„ fort du klickar pĂ„ det hĂ€r alternativet kommer ett fönster omedelbart upp dĂ€r du kan skriva ditt meddelande. Slutligen, allt du behöver göra Ă€r att kontrollera frakten och det Ă€r allt.

Kvantitet antalet tillĂ„tna tecken Ă€r 140 och Ă€ven anvĂ€ndningen av “supermeddelanden” eller personliga meddelanden Ă€r begrĂ€nsad, sĂ„ tĂ€nk noga pĂ„ vem du kommunicerar dem till innan du skickar dem. Observera att detta Ă€r en helt gratis process. Om du vill skicka mer Ă€n ett “supermeddelande” eller ett personligt meddelande för att fĂ„ en matchning, erbjuder Tinder ett betalningsalternativ som gör att vi kan utföra denna funktion fler gĂ„nger beroende pĂ„ vad vi betalar.

Tinder Plus och Tinter Gold Àr prenumerationer som kan göras i appen, som vi mÄste betala mÄnadsvis för, men det kommer att ge oss förmÄner och andra verktyg för att ansluta, inklusive:

  • Skicka flera dagliga meddelanden utan att matcha
  • ObegrĂ€nsade gilla-markeringar
  • Visar inga annonser
  • 5 supergilla varje dag
  • Möjlighet att komma tillbaka om du Ă€ndrar dig
  • Bland andra viktiga fördelar

Slutligen hoppas vi att den hĂ€r artikeln hjĂ€lpte dig. Men vi skulle vilja höra frĂ„n dig, lyckades du skicka “Super Message” pĂ„ Tinder och göra Matchen? Tycker du att det hĂ€r verktyget Ă€r anvĂ€ndbart? LĂ€mna oss ditt svar i kommentarerna.

Du kanske ocksÄ Àr intresserad av Hur man Àndrar mitt anvÀndarnamn pÄ Tinder.

0 Shares