Vad Àr det och hur Àr matchning pÄ Tinder? (Exempel)

0 Shares

Om du har laddat ner Tinder-appen men Àr osÀker pÄ vad du ska göra för att börja flirta har du kommit till rÀtt inlÀgg. Idag kommer vi att förklara den grundlÀggande informationen du bör veta om denna dejtingplattform för att hjÀlpa dig hitta den speciella personen. Vi kommer att prata med dig i detalj vad Àr en Tinder-matchning och hur du kan göra det.

Vad Àr matchning?

Kort sagt, gör match pÄ Tinder Det bestÄr i att gilla profilen för en person som du tycker Àr attraktiv, och sedan kommer den personen att gilla din profil. I det hÀr fallet kommer du att kunna chatta i en privat chatt. Dessutom kommer din konkurrents profil att lÀggas till i kontaktlistan, tack vare vilken du enkelt och snabbt kan starta en konversation.

FĂ„ dock en match i denna dejtingapp Det Ă€r inte sĂ„ lĂ€tt som det lĂ„ter. Den frĂ€msta anledningen till detta Ă€r att ingen anvĂ€ndare har nĂ„got sĂ€tt att veta om nĂ„gon gillade deras profil eller inte. Det Ă€r dock möjligt att ge en “superlike” och i detta fall kommer profilen för anvĂ€ndaren som tillhandahĂ„llit den att visas först pĂ„ listan.

SÄ med en god förstÄelse för vad Fit Àr kan du komma igÄng anvÀnd Tinder-appen Du kommer lÀtt att kunna hitta ditt livs kÀrlek eller bara nÄgon att prata med, oavsett hur lÄngt de Àr.

Som du kanske har mÀrkt Àr det inte lÀtt att passa in pÄ Tinder. Men pÄ gott och ont, kom ihÄg att om det inte finns nÄgon match kommer du inte att kunna börja chatta med nÄgon. DÀrför Àr matchning grundkravet i denna app för att kunna flirta.

Finns det nÄgot sÀtt att ta reda pÄ vem som gillade min profil?

Som tur Àr för dig Àr svaret pÄ den frÄgan ja; men för detta mÄste du prenumerera pÄ Tinder-tjÀnsten och ange ditt anvÀndarnamn. DÀrför har personer som har tillgÄng till denna tjÀnst ett guldnummer ovanpÄ sina mobiltelefoner nÀr de öppnar applikationen som representerar antal anvÀndare som gillade det till din Tinder-profil.

Detta Àr en stor fördel eftersom guldanvÀndare kommer att kunna komma Ät listan över personer som gillade dem för att se deras profiler och returnera likadana för att matcha. Detta kommer avsevÀrt att underlÀtta processen att starta flera samtal med potentiella friare.

Vi rekommenderar dock inte att du betalar för en guldtjÀnst om du har fÀrre Àn 30 personer som gillar din profil. För det Àr mer lönsamt att förbÀttra sin profil för att kunna öka antalet likes markant.

Vad hÀnder om mina matcher försvinner?

Detta hÀnder vanligtvis pga anvÀndare du matchade med, Àr inte intresserade och bestÀmmer sig för att avbryta. De tycker helt enkelt inte att du uppfyller deras förvÀntningar och föredrar att gÄ förbi. Det betyder att de tyckte att din profil var intressant, men de stötte sÀkert pÄ en annan anvÀndare som intresserade dem mycket mer.

TÀnk dock pÄ att ju fler likes du fÄr, desto mer sannolikt Àr det att du matchar, och dÀrför har du större chans att starta flera konversationer.

Detta Àr ingen anledning till oro eftersom alla har sin egen personliga smak och detta Àr nÄgot som har hÀnt alla som anvÀnder Tinder Ta det inte personligt! Vi Àr klara för idag, om denna information var anvÀndbar för dig, se till att dela den med dina kontakter via sociala nÀtverk.

0 Shares