Vad Àr det med oss? Online samarbetsspel för PC, Android och iOS

0 Shares

Det kommer ett ögonblick dÄ det Àr oundvikligt att prata om mitt ibland oss, Dagens globala fenomen vÀcker uppstÄndelse. För den nyfikna och kunniga om Àmnet Àr det normalt att undra vad Among Us handlar om, vad det Àr, hur man har roligt, var man kan fÄ tag pÄ det.

Och mÄnga andra frÄgor som detta spel Àr nyckeln till. De senaste framgÄngarna med Among Us har ekat i olika delar av vÀrlden och nu deras servrar har full kapacitet.

Among Us har tĂ€njt sina grĂ€nser utan att ens förvĂ€ntat sig det och tagit en ny och speciell plats i hela samhĂ€llets smarta enheter. Det kan vara ett enkelt spel, men det finns nĂ„gra som sĂ€ger att det Ă€r enkelt och spelet Ă€r sĂ„ enkelt och roligt att det genererar en kraftfull, beroendeframkallande kraftĂ€ven om man alltid talar om den hĂ€lsosamma aspekten. Öga.

Vad Àr det med oss?

Kort sagt, det Àr en enkel handling eller ett tema som alla kan förstÄ sÄ fort de kommer in i spelet. Den Àr inbÀddad rymdskepps besÀttning sjÀlvklart förbereder han sig för att utföra sina uppgifter i rymden.

Men hur Àr det möjligt? Ja, spelen i spelet gÄr ut pÄ att samla besÀttningen för denna rymdfarkost bestÄende av 4 till 10 passagerare, var och en med en förutbestÀmd funktion slumpmÀssigt av spelet. FörstÄr du fortfarande inte vad som hÀnder mitt ibland oss? Tja, fortsÀtt lÀsa, för fallet fÄr inte mycket uppmÀrksamhet.

Den aspekt som kanske gör spelet attraktivt Àr dessa 4 eller 10 besÀttningsmedlemmar, 1 eller 3 kommer att betraktas som fuskare. Ja, bedragare som kommer att fÄ i uppdrag att sabotera skeppet och avsluta det en efter en med resten, och dÀrmed offra sig sjÀlva som absoluta mÀstare och mÀstare i det aktuella spelet.

BesÀttningen, som inte vet vad som hÀnder, mÄste klara av de ÄterstÄende uppgifterna som spelet stÀller. SÄ hÀr börjar rysk roulette och fuskfÀrdigheterspelet Àr att du vet vem som Àr vem.

Hur lÀtt Àr det att spela Among Us?

Med en perfekt förstÄelse för vad Among Us handlar om kan du nu göra nÄgra uppoffringar spela lugnt i spelet sÄ du mÄste veta hur du spelar Among US. GÄ in i spelet med hjÀlp av koden frÄn serverutvecklaren eller ange nÄgon av de offentliga kÀllorna. VÀnta tills du har tilldelats en specifik roll i antalet besÀttningsmedlemmar, ladda sedan ur spelet.

Medan du Àr en besÀttningsmedlem Àr det sant att spelet blir lite trÄkigt men du mÄste fortfarande vara medveten om de uppgifter som ska utföras. Dessa uppgifter programmeras av spelet under spelets gÄng, sÄ att rymdskeppet inte skadas eller kraschar in i katastrofer som kan vara katastrofala och naturligtvis bedragaren kommer att försöka skada dig.

NÀr du har upptÀckt kroppen kan du omedelbart gÄ till nödknappen i mitten av fartyget och kalla till ett nödmöte. Beroende pÄ misstankarna och bevisen kommer alla att undra vem bödeln kan vara. Om det stÀmmer kommer besÀttningen att vinna; om de misslyckas kommer spelet att fortsÀtta tills en vinnare slutligen utses, vare sig den Àr bra eller dÄlig.

Var kan jag ladda ner Among Us gratis?

NÀr du lÀser den hÀr punkten beror det pÄ att det redan Àr klart vad Among Us handlar om, sÄ nÀsta sak att göra Àr att ladda ner den. Nedladdningen kan göras frÄn PC, Android och till och med iOS.

Android eller iOS operativsystem, mÄste laddas ner frÄn Play Store respektive App Store. Sök igenom innehÄllet eller sökfÀltet i dessa applikationer och nÀr spelet hittas ladda ner det kan du göra det med emulatorn pÄ datorn eftersom Àgaren sjÀlv sa att det var tillÄtet.

Det Àr bara en tidsfrÄga innan spelet börjar mötas och att det finns tillrÀckligt med lagringsutrymme. Du har blivit varnad Du kommer inte att kunna sluta, men varsÄgod!

0 Shares