Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Vad är det, hur fungerar det och hur avbryter man HBO Max?

Att vara känd för att vara en av kungarna inom streaming, låt oss veta vad det är, hur man prenumererar och hur man avbryter HBO Max om du vill

En av de mest dominerande tjänsterna när det kommer till streaming är HBO Max. Trots all dess popularitet och reklam är det fortfarande många som inte vet om det. Så låt oss se vad det är, hur det fungerar och hur man avbryter HBO Max.

Upptäck HBO Max

Vad är HBO Max?

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

HBO Max är streamingtjänsten från storföretaget Warner Media. Det är hem för flera TV-program och filmer från HBO, A.D, Cartoon Network, Warner Bros. och mycket mer.

Prenumeranter på tjänsten har tillgång till mer än 10 000 timmars innehåll, inklusive HBO-serier som och .

Samt nya filmer bland dem, och snart . Tjänsten har kända serier som, och mycket mer.

Den lanserades först i USA i maj 2020 och ersatte de gamla HBO Go och HBO Now. I Brasilien kom tjänsten officiellt den 29 juni 2021 och ersatte även de gamla befintliga tjänsterna.

Eftersom det är något nytt vet många inte hur man prenumererar på eller säger upp HBO Max, så låt oss se mer om hur det fungerar och priser.

Hur det fungerar?

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING – OTZ

Som de flesta streamingtjänster kan HBO Max nås från vilken dator, mobiltelefon eller annan enhet som helst. När du har installerat HBO Max väljer du helt enkelt den film eller serie du vill se.

Både webb- och appgränssnitt separerar alla universum i nav, inklusive Cartoon Network, DC Comics, HBO och Warner Bros. Detta gör att användaren enkelt kan navigera mellan appen och hitta det innehåll de vill titta på.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Alla tjänstens mediefiler förvaras på en fjärrserver, och så länge du har en genomgående bra internetuppkoppling kommer du inte att uppleva ständiga krascher eller pauser. HBO själva rekommenderar en minimihastighet på 5mbps för HD-streaming.

Vill du ha bättre kvalitet behöver du ett lite kraftfullare internet. Tjänsten låter dig också ladda ner program och filmer för att se offline, men bara genom de officiella apparna för Android eller iOS.

Men vad är planerna och hur man avbryter HBO Max? Låt oss se mer om detta nedan.

HBO Max planer

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Tjänsten har olika planer med olika priser, för den som önskar prenumerera på Mobilplanen är månadspriset 19,90 R$. Om du väljer ett tre månaders abonnemang kostar planen 54,90 R$sänker månadspriset till R$ 18,30. Årspaketet är för 169,90 R$vilket minskar månadsavgiften till R$ 14,16.

I Multiscreen-läge, där det kommer att vara möjligt att titta på olika enheter, är månadspriset 27,90 R$. Med kvartalsabonnemang kostar paketet 74,90 R$vad ger 24,97 R$ en månad. Rabatten är mycket större, nästan 30 %, på årsplanen. För 12 månader är prenumerationen 239,90 R$motsvarigheten till 19,90 R$ en gång i månaden.

Vid lanseringen kom HBO Max med en kampanj på 50 % på alla typer av lägen, både i mobil- och multiskärmsalternativen. Rabatten var en stor attraktion för ankomsten av nya prenumeranter och många användare som utnyttjade denna period.

Men efter att perioden gått beslutade många att ställa in. Låt oss se nedan hur du enkelt avbryter HBO Max.

Hur man avbryter HBO Max

Stegen vi kommer att se nedan kan göras genom applikationen och även på webbversionen av webbplatsen. Följ stegen nedan för att lära dig hur du avbryter HBO Max.

Total tid: 2 minuter

 1. Välj din profilikon i det övre högra hörnet

  Din profilikon symboliseras av bilden eller avataren du tidigare infogade.

 2. Gå sedan till Prenumeration

  Alternativet visas i den högra panelen.

 3. Klicka på Hantera prenumeration

  Knappen visas i mitten av sidan

 4. Klicka på Avbryt prenumeration

  Efter att ha bekräftat processen kan du fortsätta använda tjänsten tills utgångsdatumet.

Genom att följa stegen vi såg ovan har du lärt dig hur du avbryter HBO Max utan några svårigheter. Nu när du har lärt dig mer om tjänsten, berätta för oss, är du prenumerant på tjänsten? Hade du några frågor när du lärde dig att säga upp HBO Max? Berätta för oss nedan.