Vad är det för fel på League of Legends-forum? Finns det något LoL-forum kvar?

Om du har letat efter information online efter den 16 mars 2020, har du säkert stött på ett intressant problem med LoL-forumen. Varken mer eller mindre än det datumet har alla Riot Games-forum runt om i världen stängts. Vilken detalj!

Detta skapar förstås stor osäkerhet i LoL-gemenskapen och är kantat av frågor. Har Riot Games ekonomiska problem? Var de offer för någon form av hacking? Närmar sig Legue of Legends sista slut? Är detta början på slutet? För att svara på dessa och andra frågor du behöver bara läsa vidare.

Många av dessa forum användes av spelare för att dela information och spelhemligheter, till exempel de mest populära runorna. De hjälpte också varandra när en spelare hade en bugg eller problem.

Fakta

Det är bäst att börja om från början och hålla sig till fakta. Första mars i år (2020 för framtida resenärer) Riot Games tillkännagav stängningen av sina forum. Detta kommer att sändas den 9 mars och allt innehåll kommer att vara otillgängligt den 16 mars, bara en vecka senare.

I detta uttalande förklarade han att de under en tid hade undersökt möjligheten till en stängning på grund av ett problem med LoL-forum och andra spel. I grund och botten fanns det lite trafik i dem, omdirigerade till andra, nyare, mer populära medier.

Därför bör du ta hänsyn till att varje plattform eller webbutrymme förbrukar resurser för sitt underhåll. Inte bara när det gäller uppmärksamhet och personal, utan även servrarna själva. På ett sådant sätt att om någon aktivitet inte genererar den förväntade effekten, det är bäst att omdirigera dessa resurser eller utnyttja dem bättre.

Därför bestämmer de sig för att stänga dem permanent för att kunna använda sina egna resurser mer effektivt. Detta är uppenbarligen medvetet om vilken inverkan det kommer att ha på alla användare som fortfarande använder plattformen.

På den senare punkten tillkännagav de möjligheten komma tillbaka med en ny och förbättrad plattformner. Vilket resulterade i fantastiska nyheter idag.

Fix för ett problem med ligaforum

Åtminstone för Latinamerika och det spansktalande samhället är problemet med LoL-forum inte längre det. Det kan till och med innebära en verklig nylansering på global nivå som fortsätter att utvecklas Riot Games.

Allt av den enkla anledningen att de en månad efter att forumen stängt tillkännager en ny plattform som utför samma funktion men som är förbättrad. Dåliga nyheter, åtminstone för nu är att detta bara gäller Latinamerika.

Det tillkännagavs redan från början och det verkar som om det beror på regionens specifika karaktär. Tanken är trots allt att skapa de kommunikationskanaler som är bäst lämpade för varje område.

Dessa nya forum förenar hela det latinamerikanska samhället och delar inte längre upp det i regionala servrar, utan i spel och huvudämnen. Likaså inkluderar det ett system som, genom nivåer, roller och märken, möjliggör ett roligare och roligare deltagande.

Den innehåller också HTML-kod, anpassningsbara bildtexter och taggar och möjligheten att prenumerera och spåra specifikt innehåll. Den har till och med ett popularitetssystem som liknar Reddit.som möjliggör självstyrning av användare.

Detta är verkligen utmärkta nyheter för spansktalande spelare, som avfärdar de dystrare förutsägelserna om ett problem med LoL-forumen.

Andra tillgängliga plattformar

För andra användare hoppas han att denna plattform ska bli ett pilottest med utveckling i åtanke. Även om inte, kommer skaparna av den berömda LoL inte att glömma sina användare under några omständigheter. De inser behovet av en koppling som håller samman hela samhället.

För tillfället finns de tillgängliga via andra nätverk som t.ex Discord, Facebook Y Twitter där du kan utbyta information och kontakta teamet. De visar inga tecken på att försvagas och kommer säkert att öka inom en snar framtid.

Ett av de mest använda forumen i spelet är de som låter dig delta i livechatt för teknisk support, men oroa dig inte, du kan fortfarande få teknisk support via Gmail.

Relaterade Artiklar

Back to top button