Vad är den nya PlayStation 5 och dess kontroller? – Pris och kompletta funktioner (exempel)

0 Shares

Äntligen, efter så lång väntan, är nästa generation Sony här och kommer att stanna. Men även om det väcker många förväntningar bland fansen, är verkligheten att de flesta fortfarande inte vet så väl vad PS5 är, så idag kommer du att se Hur ser nya PlayStation 5 ut och dess kontroller?

Och tack vare de fantastiska funktionerna som PS4 har, som att redigera videor med ShareFactory, är det självklart att PS5 kommer att överträffa alla förväntningarlåter alla dina drömmar gå i uppfyllelse, och det syns med de specifikationer som Sony tror har konsolen som kommer att visa dig direkt.

Hur ser nya PlayStation 5 ut och dess kontroller?

För att starta den här typen av informativ guide och snabbt lära dig hur den nya PlayStation 5 och dess kontroller ser ut, är det första du behöver komma ihåg att idag kommer de att ges till dig officiella specifikationersom kan ses på samma officiella PlayStation-webbplats (priset är 499 euro och 399 i den digitala versionen).

Om det var klart för dig är det dags att börja. Först måste du veta vad som kommer att förbättras jämfört med föregående generation, och det kommer att vara: det är det redan inga fler irriterande laddningsskärmardetta innebär att tiden det tar att skapa världar kommer att reduceras till bara sekunder.

Detta beror på att du vill att den nya upplevelsen ska vara mycket mer uppslukande än den tidigare (inte minst på grund av den bättre grafiken) samt det kommer att finnas dubbelt så mycket utrymme för förvaring av spel (och låter dig även ladda upp spel till molnet).

Liknande, hastigheten på strömmarna kommer att vara ultrasnabba, som utlovat av Sony och uppdateringsfixarna kommer att vara mycket mindre på grund av det nya systemet som spelen kommer att använda och i slutändan kommer ljudet att vara i 3D.

Tekniska specifikationer

Eftersom du redan vet vilka nya saker PS5 kommer att tillföra bordet, är det dags att tala tekniskt språk så att de som kan ämnet kommer att inse kraften i detta konsoldjur, specifikationerna skulle vara följande:

En 3,5 GHz 8-kärnig Zen 2 (variabel frekvens), en 10,28 TFLOP, 36 2,23 GHz CU (variabel frekvens), 16 GB GDDR6 / 256-bitars minne / gränssnitt, 448 GB bandbredd / s, anpassad 825 GB SSD, anpassad RDNA 2 GPU-arkitektur, IO 5,5 GB/s (ren), i genomsnitt 8-9 GB/s (komprimerad).

Den kommer att ha en NVMe SSD-minnesexpansionsplats, externt minne som är kompatibelt med USB HDD-enheter och en optisk 4K UHD Blu-ray-läsare.

PS5-kontroller

Följaktligen har en del av frågan lösts, hur ser nya PlayStation 5 ut och hur dess kontroller ser ut? Så äntligen är det dags att prata om en av revolutionerna för denna konsol, dess nya kontroller.

Hos Sony sa man att kommandot skulle lämna alla de goda sakerna med DualShock 4 som pekskärmen, men den här gången kommer det att implementera en teknik som aldrig använts tidigare, det vill säga adaptiva triggers och haptisk feedback.

Båda nya teknologierna ersätter den vardagliga vibrationen från den tidigare kontrollen och placerar en som förändras baserat på vad som händer i spelet. låta spelaren känna allt som om de var där (du kan känna svärd, pilbågar, vapen, olika sätt, etc.).

Utöver denna kontroll, en en ny knapp som heter “Skapa“Vem har fortfarande ingen aning om vilken funktion den fyller. Slutligen är kontrollernas specifikationer: en vikt på 280 gram, dimensioner på 160 mm x 66 mm x 106 mm och ett 1560 mAh-batteri (så att du inte behöver oroa dig för att förlänga kontrollens batterilivslängd längre).

Du måste bara gå härifrån och köpa en konsol. Men innan du börjar leta efter saker som: Hur ändrar jag online-ID eller går tillbaka till det tidigare på PS4? För att gå in i den nya generationen som en ny.

0 Shares