Vad Àr bÀttre med en GoPro eller professionell kamera? | JÀmför sportkameror med proffs

0 Shares

Om du letar efter en kamera för att fÄnga de Àventyr eller handlingar du vill göra och fortfarande inte vet om ditt bÀsta alternativ Àr en GoPro eller professionell kamera.

Kameran GoPro har blivit ett beroende För ÀventyrsÀlskare och för filmproffs kommer deras sÀkerhet alltid att vara en professionell kamera med alla tillbehör som gör deras foto till en bra kvalitet att visa upp.

Vi mÄste fundera pÄ vad omgivande var ska du anvÀnda denPlus den komfort eller kvalitet du letar efter, Àven om finishen sÀkerstÀlls av professionell fotomanipulation.

Tekniska framsteg och vi vill manipulera allt frÄn vÄr android, som vÄr kamera, och ansluta den till vÄr dator för att streama eller sÀnda.

GoPro-kamera eller proffskamera du vÀljer

Om du letar efter filmisk kvalitet Jag rekommenderar inte GoPro, jag kommer hellre att investera i en professionell kamera, priserna Àr relativt GoPros. Gopro har Wi-Fi-Ätkomst och du kan ocksÄ manipulera kameran frÄn Android medan en professionell kamera inte kan.

Professionell kamera har en förlÀngning olika objektiv och blixtenheter för att lÀgga till mer ljus till dina foton. Den har ocksÄ en mycket större sensor som fÄngar mycket mer information om ljuset, vilket resulterar i en högre ljuskvalitet, det kanske inte blir 4k men slutkvaliteten blir mycket bÀttre.

Om du letar efter GoPro bildkvalitet Àr det inte den du vÀljer. GoPro ger oss denna möjlighet ta olika typer av bilder att det inte gÄr att göra med en professionell kamera, bland annat pÄ grund av vikt, storlek, tillbehör.

Var professionell ger oss ett spektakulÀrt skott men inte kvalitet. Vi kan ta bilder eller spela in videor under vattnet. GoPro har designat en undervattensvision jÀmfört med en professionell kamera, att kunna ta kameran upp till 10m under vattnet, och om du har ett undervattensfodral, Ànnu mer.

GoPro erbjuder oss ocksÄ bilder i aktiond.v.s. hoppa fallskÀrm, hoppa i poolen och till och med surfa bilder. Dessutom bilder med rörelse med Pixaloop Android-applikation, som inte kan tas med en professionell kamera.

Sportkameror och proffskameror

Sportkameror Àr sÄ smÄ och lÀtta Medan professionella kameror Àr sÄ tunga, mycket mindre sÄ om du mÄste bÀra alla typer av tillbehör som en zoom.

Professionella kameratillbehör Àr mycket dyra medan GoPro-tillbehör finns tillgÀngliga frÄn $10det vill sÀga extremt ekonomiskt.

Problemet med en sportkamera Àr detta belysningOm det inte finns tillrÀckligt med ljus nÀr du tar fotot kommer bilden inte fram sÀrskilt bra. Medan professionella kameror har belysningstillbehör som garanterar perfekt fotokvalitet.

Kvaliteten som en actionkamera erbjuder för det pris de har Àr fortfarande lÄg. NÀr det gÀller professionella kameror, de höga priserna pÄ deras kameror och tillbehör Àr vÀrda sin kvalitet.

Fil ta bilder under vattnet Det Àr den mest innovativa tekniken för sportkameror som har introducerats pÄ marknaden, samtidigt som kameran inte kan ta bilder under vattnet.

Det finns Àven hus tillgÀngliga för professionella kameror pÄ marknaden, men dessa kommer till ett mycket högt pris. Alltid pÄ marknaden, professionella kameratillbehör Àr mycket dyra, och GoPro-tillbehör kan köpas frÄn sÄ lite som $10.

Om du vill portabilitet och kreativitet Sportkameror kan erbjuda dig det, men vill du ha kvalitet kommer en professionell kamera att tillhandahÄlla det.

Stabiliseringen av sportkameror Àr alltsÄ bÀttre Haiger-teknikTack vare denna teknik kan vi ta högaktiva bilder utan att behöva en extra stabilisator, som i fallet med proffs.

Även en professionell kamera med hjĂ€lp extra mikrofon ljudkvaliteten Ă€r mycket högre, det vill sĂ€ga du kan ta bilder utan att filtrera bruset. NĂ€r det gĂ€ller sportkameror Ă€r deras ljudkvalitet bra Ă€ven utan extern mikrofon.

0 Shares