Vad Ă€r Apple TV + Movies and Series Service och hur fungerar det? – Steg för steg guide (exempel)

0 Shares

Apple TV + Àr en av de senaste versionerna av Apple. Det finns Apple i vÀrlden kÀnt som ett av de viktigaste företagen inom omrÄdet mjukvaruutveckling, mobiltelefoner och onlinetjÀnster. Vad Àr Apple TV + för filmer och serier och hur fungerar det?

Mitt i eran av HBO, Netflix och andra underhÄllningsorienterade applikationstjÀnster lanserar Apple sina egna Apple TV + en internettjÀnst dedikerad till filmer och serier, vilket har sagts mycket de senaste dagarna.

Vad handlar Apple TV + om?

Vad Àr Apple TV, hur fungerar det och vilka enheter Àr det kompatibelt med? Tja, Apple TV + Àr en serie- och filmtjÀnst onlinedÀr du ocksÄ kan se originalserier och filmer frÄn applikationen. Den hÀr tjÀnsten lanserades den 1 november 2019 och har hittills fÄtt strÄlande recensioner frÄn de som kunde anvÀnda den.

DÀremot fungerar jag precis som andra populÀra serier och filmtjÀnster online, man mÄste köpa ett abonnemang med en mÄnadsavgift som varierar beroende pÄ land var du Àn Àr kan du med detta abonnemang se tv-serier och filmer utan annonser och reklam under en hel mÄnad.

PÄ sÄ sÀtt kan du njuta av eftermiddagar med att titta pÄ film frÄn din dator pÄ din Apple TV via Wi-Fi utan problem.

Hur fungerar Apple TV +?

För att njuta av Apple TV + Àr det första du behöver göra att prenumerera hÀr. NÀr du gÄr till den officiella webbplatsen kommer du att se ytterligare tvÄ fantastiska alternativ.

Den första Ă€r en 7-dagars gratis provperiod, dĂ€r du bara behöver klicka pĂ„ “Gratis testversion”, Följ stegen nedan och börja ha kul.

För det andra, om du nyligen har köpt en Apple-produkt kan du ha 1 Ă„r gratis att anvĂ€nda Apple TV +. Klicka bara pĂ„ “Kontrollera kraven”Du kommer att tas till ett nytt fönster dĂ€r du mĂ„ste ange den begĂ€rda informationen och voila, börja ha kul.

Om du nu vill prenumerera som vanligt, klicka pĂ„ “Logga in“Sedan i”Skapa ett nytt Apple-ID”, Fyll i fĂ€lten med dina personliga uppgifter och lĂ€gg till ett kort som kommer att nedgraderas varje mĂ„nad och voila, det Ă€r dags att börja anvĂ€nda Apple TV +.

Hur anvÀnder man Apple TV +?

Efter att ha loggat in med en ny prenumeration kommer du att se en katalog med alla serier och filmer som finns tillgÀngliga pÄ Apple TV +, för nÀrvarande har de inte mÄnga alternativ men det Àr kÀnt att över tiden de kommer att innehÄlla nya serier och filmer.

Dessutom Àr denna tjÀnst kompatibel med En eldig pinne och Smart TV, sÄ lÀnge de Àr frÄn Sony, Samsung eller LG. Detta beror pÄ att de Àr kompatibla med Apple TV-appen, sÄ att du kan njuta av dina program och filmer utan krÄngel.

Nu nÀr du Àr pÄ startsidan kommer du att se att varje serie och film Àr uppdelad efter genre och vilka som Àr de senaste.

Klicka pÄ valfri fil film eller serie du vill se och ett fönster öppnas över hela skÀrmen dÀr det kommer att spelas, vÀnta tills det laddas nÄgra sekunder och du kan börja njuta.

Alla serier och filmer finns i 4K, men en bra bild av det beror helt pÄ kvaliteten pÄ din internetanslutning.

Jag vÀntar pÄ nya titlar

För nÀrvarande Àr mÀngden innehÄll tillgÀngligt pÄ Apple TV + inte för mycket, men Apple har försÀkrat att de har för avsikt att lansera det snart stor variation originalserier och filmer.

För experter kommer detta att driva Apple TV+ oerhört, i linje med resten av franchise- och filmplattformarna som erbjuder originalinnehÄll och endast kan ses via denna plattform.

Ett tag, kostnaden för prenumerationen pÄ Apple TV + Àr 4,99 euro nÄgot som inte var en bra idé för mÄnga eftersom de Ànnu inte har ett stort utbud av serier och filmer.

0 Shares