Vad Àr AC WiFi och vilka fördelar erbjuder det oss?

0 Shares

Teknikmarknaden utvecklas, av denna anledning har WiFi AC uppnÄtts, co tillhandahÄller trÄdlös internetanslutning. Denna nya standardmekanism Àr ansvarig för att lÀnken fungerar med högre hastighet och kvalitet.

WiFi AC fungerar pÄ 5 GHz-bandet, ger mindre kommunikationsstörningar och har Ätta MIMO-strömmar pÄ 160 MHz, medan WiFi inte fungerar med endast fyra MIMO.

Denna nya mekanism möjliggör bÀttre signalprestanda och intensitet eftersom den har strÄlformningsteknik. I sin tur jobbar han med 256-QAM-modulering detta gör att data kan överföras med högre hastigheter.

WiFi AC: vad Àr det och vilka Àr dess fördelar?

Bland de viktigaste fördelarna med Wi-Fi AC Àr hastigheten med vilken den fungerar, men den har ocksÄ: högre effektivitetutmÀrkt prestanda, full kompatibilitetdubbla intervall, ren och stabil signalinkl.

Fördelarna Àr anmÀrkningsvÀrda till skillnad frÄn WiFi N, de har hastigheter pÄ 1,3 Gbps i antennkonfigurationen. LikasÄ kommer signalen alltid att vara tydlig och du fÄr bÀttre total mottagning tack vare 5 GHz-bandet.

Tack vare den anvÀnda tekniken förbÀttras rÀckvidden för AC WiFi-signalen eftersom den har en kortare rÀckvidd Àn WiFi N.. PÄ samma sÀtt, tack vare moduleringen som anvÀnds av enheter anslutna till detta wifi, kommer de att anvÀnda mindre ström, sÄ du behöver inte oroa dig för batteriet.

AC Wi-Fi-routrar kan fungera i dubbelbandslÀge, detta Àr en bra fördel dÄ de kan vara kompatibla med nya och gamla enheter. Den fungerar med anslutningar i 5 GHz- och 2,4 GHz-banden.

Beamforming-tekniken Àr ansvarig för att skicka den starkaste signalen till enheten, den deformerar signalvÄgen sÄ att den avleds framför hinder som vÀggar. Dess syfte Àr att ge en fri signal tills den nÄr mottagaren.

Och Àven om du har gamla datorer som inte Àr WiFi AC-kompatibla, kommer det inte att vara ett problem, tack vare att dagens routrar kan enkelt arbeta pÄ tvÄ band samtidigt.

Njut av snabbare anslutningshastigheter med Wi-Fi AC

För att kunna dra nytta av fördelarna med WiFi AC behöver du först en enhet som Àr kompatibel, och nu kommer det inte att vara ett problem lÀngre. Vad mer, du mÄste ha kompatibel trÄdlös Ätkomst via WiFi, router eller repeater och det Àr allt.

PÄ samma sÀtt kommer vi att nÀmna vilka produkter som Àr WiFi AC-kompatibla:

  • TP-LINK TL-WPA4530
  • Devolo dLAN, 1200+ WiFi AC
  • ASUS RP-AC56
  • TP-LINK WPA8630
  • TP-LINK WPA8730
  • Devolo GigaGate
  • TP-Link TL-WPA7510

WiFi AC, till skillnad frÄn WiFi N, ger dig alltid snabbare anslutningshastigheter, men har inte sÄ mycket tÀckning, tvÀrtom, eftersom WiFi N har större rÀckvidd, men hastigheten kommer alltid att vara lÀgre.

Det Àr i dina hÀnder att ha valet att ha dessa nya teknologier, om du vill ha mer hastighet kan du köpa WiFi AC utan nÄgra besvÀr. Kortare tÀckning kan vara fördelaktigt eftersom bara du kommer att ha tillgÄng och vara sÀker frÄn signalstöld.

WiFi AC positionerar sig som den mest hÄllbara standarden, dess största fördel Àr hastigheten med vilken den fungerar och du kan fÄ det för lÄg kostnad. Alla dessa framsteg har uppnÄtts tack vare arbetet frÄn olika tillverkare som strÀvar efter att föra ut det bÀsta till vÀrlden varje dag.

DÀrför kan man dra slutsatsen att denna nya standard kan anvÀndas i maximal utstrÀckning och inte bara. Det Àr viktigt att förstÄ att de flesta enheter, inklusive bÀrbara datorer och surfplattor, Àr kompatibla med detta WiFi, en teknik som har spridits över vÀrlden.

Du kan ocksÄ vara intresserad av bland annat hur du skapar och konfigurerar ett trÄdlöst eller WiFi-nÀtverk korrekt. Med tanke pÄ att pÄ den hÀr webbplatsen kan du hitta ett brett utbud av artiklar om en mÀngd olika Àmnen.

0 Shares