uView Player Lite: Alla videominiatyrer (PIP) med detta program

0 Shares

Vi pratar om uView Player Lite , a free PiP videospelare som har stöd för en mängd streamingplattformar. En av dess stora fördelar är den minskade minnesförbrukningen, som inte har någon större inverkan på vår dators prestanda.

uView Player Lite

Alla miniatyrbilder till hands

Programmet kan laddas ner på denna länk . När det väl är installerat öppnas gränssnittet där vi måste välja den streamingplattform vars länk vi vill se och sedan lägga länken. Du kan bli ombedd att installera ytterligare element om du inte har dem installerade, till exempel Microsoft Edge Webview2 Runtime , som är nödvändiga för att rendera webbinnehåll i ett program utan att behöva använda en webbläsare för att göra det.

För att återskapa ett innehåll behöver du bara kopiera länken, och programmet analyserar urklippsinnehållet automatiskt för att upptäcka länkarna och börja spela upp dem automatiskt. Bland de plattformar som applikationen stöder är YouTube, Twitch, Facebook, Netflix, Vimeo, Dailymotion, Prime Video, Smashcast, Youku, BiliBili, Tencent Video, Crunchyroll och Disney Plus .

En av de mest användbara plattformarna som kan dra nytta av denna funktion är Twitch, där vi kan titta på en miniatyrström medan vi gör andra saker, och maximera det när vi vill se något i helskärm. Programmet finns alltid i förgrund , även när vi spelar om vi sätter spelet i fönsterlöst kantlöst läge. Detta gör det idealiskt att till exempel titta på en video av en spelguide medan vi spelar och därmed kunna klara nivån om vi inte har en annan skärm tillgänglig till hands med detta enkla flytande fönster.

Det finns också ett tillägg för Chrome

Spelaren har flera knappar överst. Den första tillåter oss att blockera fönstret så att även om vi klickar på den gör det ingenting. För att stänga den kan vi gå till aktivitetsfältet och högerklicka på ikonen. Vi kan också lägga till innehåll till favoriter, minimera, maximera eller stänga. Om vi ​​stänger den återgår vi till programgränssnittet för att lägga till ytterligare en länk.

Utöver programmet kan vi även använda det med ett tillägg i Chrome. Problemet är att det här alternativet inte rekommenderas eftersom tillägget kräver att man läser och ändrar data på alla webbplatser vi besöker, och vi vet inte tillförlitligheten hos utvecklaren. I händelse av att du vågar installera den till exempel i en annan webbläsare än den du använder är det bara att klicka på tilläggsknappen så att uppspelningen börjar i det lilla fönstret.

0 Shares