Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

UVI tillkännager Quadra Traveler, ett multisamplat instrument med fyra röster och uttrycksfulla funktioner

UVI & Venus Theory har meddelat Quadra-resenären vid NAMM 2023.

Traveller är det senaste tillskottet till UVI:s Quadra-serie och går med i “Quadra: Metal & Wood” & “Quadra: Muted & Harmonics”.

UVI Quara Traveler

UVI:s nya Quadra-instrument ger dig 4,33 GB multisamplade instrument och synthtoner, och plugin-programmet låter dig blanda ihop upp till fyra olika röster. Vart och ett av de fyra lagren fyller dedikerade tangentzoner och erbjuder XY-pads och parametrar för att finjustera varje röst med filter och andra effekter.

Huvudsidan för Traveller-plugin är utformad för att låta dig blanda toner enkelt, och du kan enkelt dissekera varje röst genom att bara klicka på ett visst instrument. Här kan du redigera nyckelzonen och oktaven och applicera effekter medan XY-paden låter dig blanda klangfärger och kurera dina egna, unika ljud.

Samtidigt erbjuder Qadra Traveler en avancerad 64-stegs arpeggiator och frassekvenserare med tonhöjdsdrift, skalkvantisering och mer uttrycksfulla prestandakontroller. Här är en lista över de inkluderade instrumenten, som noterats av Synth Anatomy:

  • bandiga instrument: baglamas, banjo, kinesisk pipa, oud, saz, bas, keltisk tolvsträngad gitarr, Chonburi och mer
  • träinstrument: balafon, gamelan, kalimba, sanza, mbira, ståltrummor och handpan
  • tangentbord: skådorgel, dragspel, indiskt harmonium, nordiskt piano
  • strängar: cittra, cymbalum, dulcimer, erhu, guzheng, koto, lyra, qanun, shamisan, valiha och viola
  • vind: alphorn, olika flöjter, duduk, key shakuhachi, säckpipa, panflöjt och mer
  • synthesizers: analog, FM, modellerad, PCM och högtalarsyntar

Dessutom är UVI:s Quara Traveler packad med över 300 förinställningar och 187 lager. Som ett resultat kan du skapa dina egna ljud direkt eller utforska de många ljud som UVI ger dig. Du kan göra ändringar i alla förinställningar i pluginet, och de kan fungera som startpunkter för dina egna ljuddesignsessioner i pluginet.

Nedan kan du hitta Venus Theorys översikt över Quadra Traveler på UVIs YouTube-kanal.