Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

uTorrent-nedladdning: hur man laddar ner och använder utan att ha några problem

Vi har förberett den här hela artikeln för att hjälpa dig att lära känna uTorrent-nedladdningen och hur du använder den i steg-för-steg-guiden

Många människor försöker använda uTorrent-nedladdning, men vet inte om detta är farligt, eller vet inte hur man använder det. Så vi har förberett en komplett guide för dig, i den lär vi oss mer om vad uTorrent handlar om. Låt oss också förstå bättre om det är olagligt att använda det och hur programmet fungerar.

Vad är Utorrent?

utorrent nedladdning är lätt att använda

uTorrent fungerar som ett P2P (peer-to-peer, eller peer-to-peer) fildelningssystem. Med andra ord, alla användare på nätverket som har uTorrent fungerar som servrar och klienter. Så folk distribuerar media och filer på servrar och andra användare laddar ner till datorn.

Den distribueras av företaget BitTorrent, som skapade det hela 2001 och visade sig vara mycket populärt. Idag finns mer säkerhet än tidigare. Förhindrar hackerattacker, skadlig programvara och till och med gruvarbetare i kryptovaluta. Men många är oroliga för att det är olagligt att använda uTorrent, och sanningen är att det inte är det. Allt beror på din användning.

Låt oss se vilka helt lagliga saker du kan göra i uTorrent så att du inte får problem med lagen.

Hur man använder uTorrent helt lagligt

inte använda illegalt

Nedan är 4 användningar du kan göra av uTorrent som är helt lagliga. Låt oss se vad de är:

  1. Linux-distributioner: Många utvecklare eller personer som gillar att känna till och använda andra operativsystem kan använda uTorrent för att ladda ner Linux-filer. Användare kan enkelt och säkert hitta de ISO:er som krävs. Att använda uTorrent på detta sätt kommer inte att ha några problem.
  2. Regeringsfiler: Vissa länder använder uTorrent för att dela myndighetsfiler och därmed visa transparens. Ett av exemplen var Storbritannien självt. Förutom att säkerställa transparens, sparar de internet och servrar genom att använda detta.
  3. Historiska arkiv: Många sociala program bevarar internets minne. Så det finns många historiska, upphovsrättsfria saker du kan hitta. Att använda dessa filer är helt lagligt och kan köpas via uTorrent.
  4. Intern filöverföring: uTorrent kan också användas professionellt. Du kan enkelt och snabbt dela filer och media inom ett företag. Allt detta kan också göras lagligt, utan några problem med lagen.

Hur man använder uTorrent Ladda ner

utorrent kan vara coolt

För att uTorrent ska fungera måste du veta var du ska installera det. Eller så kan du ladda ner den via en magnetlänk eller en .torrent-fil. Oavsett vilken version av ditt program är, se nedan hur du enkelt använder det.

  1. Gå till uTorrents webbplats och ladda ner programmet.
  2. Efter nedladdning och installation, gå till magnetlänken och dubbelklicka.
  3. Nedladdningen startar automatiskt.
  4. Om det i ditt fall är en .utorrent-fil kan du också dubbelklicka på den så startar processen.
  5. Dina filer kommer sannolikt att finnas i mappen Nedladdningar i slutet av processen.

avslutande

Vi hoppas att du lärde känna uTorrent-nedladdningen bättre och vet hur du använder den. Har du några frågor? Uppstod något fel när du följde stegen? Låt oss veta i kommentarerna.

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket när det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig själv, ägnar mig åt Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rätt tidpunkt.