Utmaningar i vecka 4 i Fortnite: TNTinas dom

0 Shares

TNTina-rättegången

Kom ihåg att om du slutför 18 av dessa utmaningar kommer du att få tillgång till en sista utmaning (så länge du har säsongskortet, för att låsa upp TNTina med en Ghost eller Shadow-aspekt. Du kommer bara att kunna välja modell en gång, så tänka på det för att när det väl väljs finns det ingen väg tillbaka.

Öppna kistor i Pleasant Park eller Sticky Swamp (totalt 10)

Som vanligt är normalt i denna typ av utmaning, behöver du bara närma dig dessa områden och ägna dig åt att öppna kistor. Så snart du öppnar totalt tio kistor kommer resten att vara klar.

Fortnite utmaning 4

Förstör fiendens strukturer med närhetsminor eller fjärrsprängämnen (totalt 20)

Som namnet antyder måste du förstöra strukturen med hjälp av sprängämnen, så hitta dem på kartan och använd dem för att riva alla typer av konstruktioner. Du måste ta ner totalt 20, så kom till jobbet nu.

Explosivt fiske (3 gånger)

Den här utmaningen är ganska nyfiken, eftersom du måste använda sprängämnen med fiskskolorna som stänker lugnt i sjöarna och floderna. Kasta en granat där du ser att fisken stänker runt och låt sprängningen göra resten. Plocka upp dem så får du det gjort.

Eliminera spelare i byrån eller Burning Sands (totalt 5)

Både byrån och Burning Sands tenderar att vara mycket trånga platser, så du kommer förmodligen inte ha problem med att hitta rivaler. En annan sak kommer att vara att avsluta dem, så var försiktig och utrusta dig väl. Om du slutar med 5 spelare får du utmaningen slutförd.

Fortnite vecka 4

Öppna ammunitionslådor på olika platser (totalt 7)

Enkel utmaning. Ägna dig åt att leta efter lådor med ammunition och öppna totalt 7 lådor. Enkelt, eller hur?

Använd locklåsgranater (5 totalt)

Dessa granater är oerhört effektiva, eftersom de är ansvariga för att projicera en klon av din avatar för att förvirra rivalen. När du väl har använt dem vill du inte ha något annat. Gör det fem gånger så får du det gjort.

Skada spelare när de styr en båt (totalt 200 skador)

Här behöver du lite skicklighet och tur, eftersom du måste styra en båt och skada en motståndare. Du måste samla sammanlagt 200 poäng av skador, och det spelar ingen roll om de är till hantlangare eller andra spelare.

Skanna en handleder i olika spel (totalt 3)

Fler utmaningar relaterade till bollarna och de nya platserna för säsong 2. Den här gången måste du närma dig en av borrarna eller områdena med skannrar och skanna kroppen av en handleder. Du måste göra det totalt tre gånger, alltid i olika spel.

Besök Enojo Esmeralda, Lawnmower Race och Engaged Reels (Risky Reels)

En annan utmaning att besöka symboliska platser. Gå till följande platser och slutför utmaningen. Det är bara ett par promenader runt ön.

Ilska Esmeralda

Fortnite vecka 4

Gräsklippare

Fortnite vecka 4

Komprometterade rullar

Fortnite vecka 4

Skaffa vapen från chefer (totalt 3)

Kanske en av de mest komplicerade utmaningarna för allt det innebär. Du måste gå till bålarna där bossarna är, du måste vara försiktig med handlangarna och slutligen måste du avsluta chefens liv för att skaffa sitt vapen. Gör det totalt tre gånger och utmaningen är din.

0 Shares