Utgivningsdatum för Samsung Galaxy S6 Emerge (US)

0 Shares

Amerikanska operatörer förblir tysta om sina planer för Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge men det amerikanska Samsung Galaxy S6-utgivningsdatumet fortsätter att vinna mark bakom kulisserna.

Tidigare i veckan bekräftade flera amerikanska operatörer Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge för ankomst. Bland dem är de fem bästa operatörerna i USA, en lista som inkluderar AT&T, Sprint, T-Mobile, US Cellular och Verizon Wireless. Medan dessa bärare och några andra (Boost, MetroPCS, Cricket) bekräftade Galaxy S6 -utgåvan, utelämnade de många viktiga detaljer, inklusive Galaxy S6 -priset, Galaxy S6 Edge -priset, Galaxy S6 -utgivningsdatum och Galaxy S6 Edge -utgåvan datum.

Samsung bekräftade ett 10 april -utgivningsdatum för 20 länder men det är fortfarande oklart om USA, en viktig slagfält, kommer att vara en del av den första utgåvan. Med mer än en månad kvar till lanseringsdatumet för Samsung Galaxy S6 har operatörerna fortfarande gott om tid att meddela sina avsikter, men det betyder inte att konsumenterna inte svälter för detaljer.

Den här veckan har vi tagit del av några bitar av amerikansk Galaxy S6 -släppdatum. Vi har fortfarande inget specifikt annat än US Cellulars löfte att släppa de två enheterna i april, men vi vet nu att flera Galaxy S6- och Galaxy S6 -utgåvor vinner mark inför april.

Du betalar en premie för Galaxy S6 Edge och den kommer inte att finnas på så många bärare.

Du betalar en premie för Galaxy S6 Edge och den kommer inte att finnas på så många bärare.

Igår rensade modellerna Verizon Galaxy S6, Verizon Galaxy S6 Edge och T-Mobile Galaxy S6 Edge FCC, ett stort steg mot deras kommande släppdatum. FCC -godkännande är ett nödvändigt steg mot en offentliggörande. Idag har fler varianter av Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge fått nödvändiga certifieringar, ett tecken på att deras utgivningsdatum och meddelanden om utgivningsdatum närmar sig.

Blog of Mobile har upptäckt ett antal Galaxy S6- och Galaxy S6 Edge -modeller som klarar sina Bluetooth -certifieringar. Det finns en tvättlista över modeller som har fått godkännande och den listan innehåller:

  • Verizon Galaxy S6-SM-G920V
  • Sprint Galaxy S6-SM-G920P
  • US Cellular Galaxy S6-SM-G920R4
  • AT&T Galaxy S6 Edge-SM-G925A
  • Sprint Galaxy S6 Edge-SM-G925P
  • T-Mobile Galaxy S6 Edge-SM-G925T
  • US Cellular Galaxy S6 Edge-SM-G925R4
  • Verizon Galaxy S6 Edge-SM-G925V

Det här är stora steg mot offentliggörande och med modellerna Verizon Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge nu via Bluetooth och FCC bör det bara vara en tidsfråga innan Verizon offentliggör ett meddelande om Galaxy S6 -lanseringsdatum, Galaxy S6 -pris, Galaxy S6 -lagring och mer.

Bärare i USA har fortfarande inte bekräftat förbeställningar av Galaxy S6, men med en månad kvar innan Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge släpps, finns det fortfarande mycket tid kvar. Amerikanska operatörer har historiskt erbjudit förbeställningar för flaggskepps Android-smartphones och Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge är ungefär lika stora som det blir.

Programvaran Galaxy S6 Edge erbjuder aviseringsalternativ.

Programvaran Galaxy S6 Edge erbjuder aviseringsalternativ.

Den helt nya Galaxy S6 kommer med ett sortiment av uppgraderingar inklusive en 5,1-tums Quad HD Super AMOLED-skärm med 577 ppi, Exynos 7 oktokärnig processor från Samsung, 32/64/128 GB lagringsutrymme utan microSD-kortplats, Android 5.0 Lollipop med en ny version av Samsungs TouchWiz användargränssnitt, en 16MP kamera, en 5MP framåtvänd kamera, Cat.6 LTE, och en 2550 mAh (Galaxy S6) och 2600 mAh batteri (S6 Edge).

Samsungs Galaxy S6 Edge kommer med liknande specifikationer, även om den kommer att ha en unik böjd skärm som böjer sig ner över telefonens två sidor. Både Galaxy S6 och Galaxy Edge undviker plast till förmån för en djärv ny design som har en kombination av metall och glas som också har Cornings Gorilla Glass 4.

Galaxy S6 Edge är bekräftat för alla fem stora amerikanska flygbolagen, men det förväntas inte komma för mindre förbetalda och regionala operatörer. Vi kunde se meddelanden komma sent, även om nischade Galaxy S- och Galaxy Note -enheter vanligtvis håller sig till stora amerikanska operatörer.

0 Shares