Utgivningsdatum för Samsung Galaxy S6 bekräftat

0 Shares

Utgivningsdatumet för Samsung Galaxy S6 och Samsung Galaxy S6 Edge är båda bekräftade för april och de två nya flaggskeppstelefonerna kommer att ta sig till toppoperatörer i USA, inklusive AT&T och Verizon.

Idag tog Samsung ner gardinen från sin Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge, två nya flaggskeppstelefoner som kommer att ansluta sig till Galaxy Note 4 och Galaxy Note Edge på hyllor i USA och runt om i världen. Företaget redogjorde för alla viktiga detaljer, inklusive det svårfångade lanseringsdatumet för Samsung Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge.

Läs: Utgivningsdatum för Samsung Galaxy S6.

Släppdatumet för Samsung Galaxy S6 är bekräftat den 10 april. Galaxy S6 Edge släppdatum är också bekräftat den 10 april. 10 april representerar dock inte utgivningsdatumet för alla länder runt om i världen. Istället är utgivningsdatumet den 10 april den första dagen då de två enheterna kommer att säljas. Samsung, återigen, kommer att överlåta till de enskilda operatörerna att bekräfta deras specifika release -detaljer.

Galaxy-S6-1

USA: s Galaxy S6-utgivningsdatum och amerikanska Galaxy S6 Edge-utgivningsdatum förblir obekräftade även om de två enheterna kommer att gå till alla fem stora operatörerna inklusive AT&T, Sprint, T-Mobile, US Cellular och Verizon. Det är inte klart än om det kommer att gå till mindre regionala och förbetalda transportörer, men historiskt sett har Galaxy S landat för ett sortiment av transportörer i USA

Samsungs nya Galaxy S6 kommer i White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum och Blue Topaz medan Galaxy S6 Edge kommer i White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum och Green Emerald. Det är inte klart om amerikanska flygbolag kommer att erbjuda alla dessa färger från början. När vi kommer närmare lanseringsdatumet för Galaxy S6 borde vi ta reda på mer om deras planer för både Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge.

Som väntat kommer Samsung att släppa Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge i sina Samsung Experience -butiker på Best Buy -platser. Vi har redan sett några Best Buy -butiker påbörja sina förberedelser före Galaxy S6 -utgivningsdatumet så det borde bara vara en tidsfråga innan Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge landar på fysiska butiker.

Företaget bekräftade också Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge för Amazon, Costco, Sam’s Club, Target och Walmart. Enheterna kommer också att säljas i fysiska transportörer.

Galaxy-S6

Samsung har inte bekräftat Galaxy S6 -priset eller Galaxy S6 Edge -priset och vi förväntar oss att dessa detaljer kommer fram när bärarna börjar redogöra för sina planer för Galaxy S6 -utgivningsdatum. Bärare erbjuder ofta förbeställningar för flaggskepps Android-telefoner även om vi inte har sett några förbeställningsdetaljer för Samsung Galaxy S6 innan de anländer.

Samsung Galaxy S6 kommer med ett sortiment av uppgraderingar, inklusive en 5,1-tums Quad HD Super AMOLED-skärm med 577 ppi, Exynos 7 oktokärnig processor från Samsung, 32/64/128 GB lagringsutrymme utan microSD-kortplats, Android 5.0 Lollipop med en ny version av Samsungs TouchWiz användargränssnitt, en 16MP kamera, en 5MP framåtvänd kamera, Cat.6 LTE, och ett 2550 mAh (Galaxy S6) och 2600 mAh batteri (S6 Edge).

Samsungs Galaxy S6 Edge kommer med liknande specifikationer, även om den kommer att ha en unik böjd skärm som böjer sig ner över telefonens två sidor. Både Galaxy S6 och Galaxy Edge undviker plast till förmån för en djärv ny design som har en kombination av metall och glas som också har Cornings Gorilla Glass 4.

Leta efter Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge release -detaljer för att fortsätta att dyka upp under dagarna och veckorna fram till företagets bekräftade 10 april release datum.

0 Shares