Utgivningsdatum för Samsung Galaxy Note Edge blir allt närmare

0 Shares

Utgivningsdatumet för Samsung Galaxy Note Edge saknas fortfarande, men vi kan bekräfta att Galaxy Note Edge -versionen fortsätter att göra framsteg bakom kulisserna under Samsungs långa tystnad.

För flera veckor sedan tillkännagav Samsung en rad nya produkter inklusive en helt ny Galaxy Note 4 och en överraskningsenhet som heter Samsung Galaxy Note Edge. Galaxy Note 4 kommer att bli den verkliga efterföljaren till förra årets Galaxy Note 3 och den kommer att säljas med ett antal kraftfulla funktioner som börjar i mitten av oktober. Galaxy Note Edge, en enhet som delar mycket gemensamt med Galaxy Note 4, kommer att leverera några explosiva specifikationer med en unik böjd skärm.

Samsung Galaxy Note Edge har en Quad HD-upplösning, en 2,7 GHz Quad-core Snapdragon 805 med 3 GB RAM, Android 4.4.4 KitKat med Samsung TouchWiz, 16MP kamera med optisk bildstabilisering, massivt batteri och en tunn 8,3 mm ram. Den levereras också med en S Pen -penna men displayen, som ses i videon nedan, borde vara den största dragningen.

Vid lanseringshändelsen tillkännagav Samsung många av de viktigaste Galaxy Note Edge -funktionerna, inklusive hårdvara, programvara och bärare. Det meddelade till och med ett Galaxy Note Edge -släppdatum för senare i år. Samsung tillkännagav dock inte ett specifikt Galaxy Note Edge -utgivningsdatum eller Galaxy Note Edge -priset och lämnade det upp till oss att fylla i tomrummen för konsumenterna före dess officiella tillkännagivanden. Lyckligtvis har vi sett relevant information komma fram under de senaste tre veckorna när vi arbetar för att måla upp en bred bild för konsumenterna.

Idag passerade en annan Galaxy Note Edge-modell, SC-01G för japanska operatören NTT DoCoMo, genom Global Certification Forum. GCF är en nödvändig certifiering och det betyder att lanseringsdatumet för Galaxy Note Edge i Japan närmar sig. Ett datum är fortfarande inte känt men enligt Blog of Mobile meddelade DoCoMo nyligen Galaxy Note Edge för sitt nätverk. Det verkar som om den planerar att börja sälja den i slutet av oktober.

Samsung har fortfarande inte bekräftat ett utgivningsdatum för Japan även om vi har sett Galaxy Note Edge -detaljer bekräftade för flera andra länder, inklusive Sydkorea, USA, Storbritannien och Kanada.

Samsung Galaxy Note Edge Photos 6

I Korea kan lanseringsdatumet för Galaxy Note Edge landa i slutet av oktober, eller en månad efter lanseringsdatumet för Galaxy Note 4. Ett datum är inte bekräftat och det verkar vara ett utgivningsdatummål snarare än ett konkret fönster för Samsungs avancerade Galaxy Note. Vi har sett Galaxy Note Edge för Korea passera flera certifieringar tidigare så det skulle inte vara förvånande om Galaxy Note Edge -versionen bara var några veckor bort.

Galaxy Note Edge-utgivningsdatum i USA är fortfarande inte bekräftat för AT&T, Sprint, T-Mobile eller Verizon. Samsung och dess operatörspartners bekräftade en release för senare i år och det verkar som att det fortfarande är så. Vi har inte hört talas om några förseningar för USA, men vi har sett förseningar dyka upp för andra regioner.

Samsung Galaxy Note Edge Photos Sidokant

Clove UK, en återförsäljare med säte i Storbritannien, har varit en av de mer högljudda återförsäljarna. Tidigare denna månad skickade återförsäljaren information från sina distributionskanaler, information som antydde ett försenat lanseringsdatum för Galaxy Note Edge i Storbritannien och i andra delar av Europa. Så här stod det då:

När Note Edge lanseras kommer det inte att finnas lager i Storbritannien. Det kommer inte att finnas tillgängligt i de flesta europeiska länder.

För de kunder som är intresserade av att köpa Note Edge, kommer vi att se till att köpa icke-brittiskt lager. Det betyder att om möjligt kommer vi att köpa det lager som är avsett för ett av de länder där Samsung Galaxy Note Edge ska lanseras.

I går höll återförsäljaren sitt löfte om att hitta andra aktier och det tar nu Galaxy Note Edge-förbeställningar, med en platshållare prislapp, via sin webbplats. Tyvärr bekräftar dessa förbeställningar inte ett specifikt Galaxy Note Edge-utgivningsdatum för köpare i Europa, men det betyder att det kan finnas ett sätt att köpa före den officiella utgåvan.

Galaxy Note Edge -foton - 3

I mitten av september avslöjade Samsung oväntat ny Galaxy Note Edge-utgivningsdatuminformation för Nordamerika. Företaget bekräftade att ett Galaxy Note Edge -släppdatum kommer att äga rum i Kanada och att det kommer att äga rum nästa år 2015. Det är fortfarande inte klart om andra regioner kommer att gå med i en fördröjd Galaxy Note Edge -release, även om det verkligen är möjligt med tanke på allt vi ‘ har sett och hört.

Under tiden fortsätter Galaxy Note Edge -utgivningsdatumet att komma närmare konsumenterna när vi tränger djupare in i hösten mot Black Friday och semesterhandelsäsongen.

0 Shares