Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Utgivningsdatum för Pixel 6 retades och filmades i naturen | Betrodda recensioner

En ny annons för Pixel 6 ger en första bild av telefonen som hålls, medan ett till synes oskyldigt inlägg på sociala medier kan ha tippat ett utgivningsdatum den 19 oktober.

Googles kommande flaggskeppstelefon måste ha varit en av de mest detaljerade detaljerna innan lansering någonsin – till stor del tack vare Google själv. En sak som vi ännu inte har sett är telefonen som används av en levande, andande människa.

Tills nu, det vill säga. Google har just publicerat en kort 30 -sekunders teaservideo för Pixel 6. Bland alla de ljusa färgerna, djärva teckensnitt och bekanta renderingar finns fyra utdrag av telefonen som faktiskt används (eller låtsas att den används) av riktiga människor.

Vi får bara glimtar av telefonen bakifrån-vid ett tillfälle som stoppas i en bakficka-men det är fortfarande trevligt att kunna jorda den här unika telefonen i verkligheten. Om än en blank, prydlig version av den verkliga världen.

Annonsens främsta drag är att belysa hur Pixel 6 kommer att lära av hur du använder den och tydligen bli bättre med tiden. Och också för att avslöja vad som förmodligen kommer att vara Googles slagord för telefonen: “For All You Are”.

Det visar också upp Android 12: s gnarly nya design-färgmatchade klockwidgets och allt.

Pixel 6 släppningsdatum tippat

Medan Google har visat sitt nya flaggskepp i bruk, kan det också ha tipsat oss om utgivningsdatumet för Pixel 6.

Över på den officiella Made by Google Instagram -sidan (via 9to5Google) lade den upp en bild som visar telefonens ovan nämnda stiliserade användargränssnitt och i synnerhet dess ‘Material You’ -teman och widgets.

Bland de senare är kalenderwidgeten, och datumen på dessa pekar alla på ’tisdag 19′. Det enda datumet 2021 detta kan hänvisa till är 19 oktober, vilket skulle falla i linje med Googles ungefärliga hösttidslinje för en Pixel 6 -version.