Utforska maskininlärning och AI för under $ 40

0 Shares


Grunderna bakom nästa stora tekniska gräns kan vara till hands! Lär dig en lukrativ uppsättning färdigheter i världen av maskininlärning och artificiell intelligens med Paketet Machine Learning och Artificial Intelligence.

Maskininlärning är ett ämnesområde för att ge datorer möjlighet att lära sig utan att uttryckligen programmera dem att göra det. Som du kan föreställa dig är möjligheterna för maskininlärning att revolutionera otaliga branscher oändliga. Med kunskap om maskininlärning och artificiell intelligens kommer du att kunna imponera på framtida arbetsgivare och öppna dörrar för dig själv inom en mängd olika branscher.

Detta paket ger dig praktisk kodningsupplevelse samtidigt som du lär dig en helt ny uppsättning värdefulla färdigheter. Du kommer att bygga flera praktiska system med hjälp av naturligt språkbehandling (NLP), grenen av maskininlärning och datavetenskap som behandlar text och tal. Du kommer också att upptäcka hur man analyserar och avkodar datasekvenser genom en algoritm för maskininlärning, Hidden Markov -modellen.

Senare kommer du att fördjupa dig i oövervakad maskininlärning och datavetenskap genom att utforska klusteranalys. Att förstå denna grundläggande del av maskininlärning hjälper dig att tolka data mer effektivt och tillämpa dina färdigheter på en mängd olika branscher, från teknikindustrin till finansvärlden.

Att lära sig alla dessa viktiga färdigheter kan i hög grad påverka din marknadsförbarhet och ditt CV, oavsett om du vill bygga dina färdigheter för ditt nuvarande jobb, börja en helt ny karriär eller helt enkelt lära dig mer om denna spännande nya teknikgren. Hur som helst, Paketet Machine Learning och Artificial Intelligence hjälper dig att komma dit du vill gå, och det är det tillgänglig nu för över 90 procent rabatt på bara $ 39.

Denna artikel uppdaterades senast på: 25/06/2018 – 05:24

Tyckte du att den här artikeln var till hjälp? Klicka på en av följande knappar

Ja Nej

Vi är så glada att du gillade! Få mer levererat till din inkorg precis som det.

Vi beklagar att den här artikeln inte hjälpte dig idag – vi välkomnar feedback, så om du tror att vi kan förbättra vårt innehåll, skicka ett e -postmeddelande till oss på contact@tech.co

TechCos marknadschef. Jag är entusiastisk över glädje, resor, konst, filantropi, läsning, bemyndigande kvinnor, kreativa upplevelser och allt annat ost + champagne.

0 Shares