US Galaxy S6 Release Date Passes Roadblock

0 Shares

USA: s Samsung Galaxy S6 -utgivningsdatum är fortfarande ett mysterium, men vi fortsätter att se både Galaxy S6- och Galaxy S6 Edge -utgåvorna göra betydande framsteg bakom kulisserna och det bör bara vara en tidsfråga innan amerikanska bärare bekräftar både Galaxy S6 -utgivningsdatum och Galaxy S6 Edge släppdatum för sina kunder.

Tidigare i veckan tillkännagav Samsung två nya flaggskeppssmartphones i Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge. Företaget och dess partners detaljerade massor av information om de två nya enheterna även om de inte kunde bekräfta allt. Saknade Galaxy S6 -release -detaljer inkluderar Galaxy S6 -priset, Galaxy S6 -färger för specifika regioner, Galaxy S6 -lagringsdetaljer och Galaxy S6 -utgivningsdatum för USA.

Medan Samsung och dess amerikanska operatörspartners förblir tysta, har vi börjat se amerikanska Galaxy S6- och Galaxy S6 -utgivningsdatum göra betydande framsteg bakom kulisserna. Strax efter tillkännagivandet såg vi tre enheter (Verizon Galaxy S6/Galaxy S6 Edge, T-Mobile Galaxy S6 Edge) kryssa genom FCC. FCC-godkännande är nödvändigt innan dessa enheter kan säljas i USA.

Galaxy-S6-6

Igår såg vi att ett antal Galaxy S6- och Galaxy S6 -modeller erhöll sina Bluetooth -certifieringar, ytterligare ett nödvändigt steg mot lansering och tillkännagivande av detaljerade releasedatum. Idag har det amerikanska Galaxy S6-utgivningsdatumet tagit ytterligare ett stort steg när ytterligare två USA-bundna enheter har passerat FCC: s kopplingar.

US Cellular Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge har båda passerat FCC idag på väg till hyllor. US Cellular, landets femte största operatör, har bekräftat båda enheterna för ankomst i april, men operatören har inte bekräftat ett specifikt datum. Alla ögon är för närvarande den 10 april, enheternas första tillgänglighetsdag. Dörren förblir öppen för en amerikansk Galaxy S6 Edge och Galaxy S6 -utgåva på det datumet även om bärare fortfarande är tysta.

Bärare i USA har fortfarande inte bekräftat många Galaxy S6-utgivningsdetaljer, men med en månad kvar innan Galaxy S6- och Galaxy S6 Edge-lanseringen startar finns det fortfarande mycket tid kvar för meddelanden och förbeställningar. Förra året började Samsung Galaxy S5-förbeställningar inte förrän i mitten av mars efter ett tillkännagivande på MWC 2014.

Galaxy-S6-5

Den helt nya Galaxy S6 kommer med ett sortiment av uppgraderingar inklusive en 5,1-tums Quad HD Super AMOLED-skärm med 577 ppi, Exynos 7 oktokärnig processor från Samsung, 32/64/128 GB lagringsutrymme utan microSD-kortplats, Android 5.0 Lollipop med en ny version av Samsungs TouchWiz användargränssnitt, en 16MP kamera, en 5MP framåtvänd kamera, Cat.6 LTE, och en 2550 mAh (Galaxy S6) och 2600 mAh batteri (S6 Edge).

Samsungs Galaxy S6 Edge kommer med liknande specifikationer, även om den kommer att ha en unik böjd skärm som böjer sig ner över telefonens två sidor. Både Galaxy S6 och Galaxy Edge undviker plast till förmån för en djärv ny design som har en kombination av metall och glas som också har Cornings Gorilla Glass 4.

Galaxy S6 Edge är bekräftat för alla fem stora amerikanska flygbolagen, men det förväntas inte komma för mindre förbetalda och regionala operatörer. Vi kunde se meddelanden komma sent, även om nischade Galaxy S- och Galaxy Note -enheter vanligtvis håller sig till stora amerikanska operatörer.

Det amerikanska Galaxy S6-priset förblir också ett mysterium men tack vare detaljer från Europa och T-Mobile ser det ut som att Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge båda kommer att bli extremt dyra, åtminstone utanför kontrakt. Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge -prispunkter kommer sannolikt att gå med i amerikanska operatörsmeddelanden om färg, lagring och Galaxy S6 -utgivningsdatum under de kommande dagarna.

0 Shares