Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Upptäck Undecember, den nya Diablo för PC

Kasta Djävulen i papperskorgen

Det är ett matematiskt faktum att stilleståndstiden mellan nya Diablo-släpp är när ARPG-marknaden rör sig som mest. Där har du Torchlight , som under tiden mellan Diablo II och Diablo III hade tid att släcka vår törst efter action-RPG med två spel och förstöra dem och nu förbereder en Unlimited-version fokuserad på att förvandla den till en tjänst. Tja, i den här tiden som vi väntar på Diablo IV, och om Diablo Immortal inte övertygar dig, här ger vi dig ett härligt alternativ: Undecember .

Det här spelet har varit tillgängligt under en tid i Sydkorea och det har praktiskt taget varit populärt i USA och Europa som det äntligen har tagit steget till väst. Vi har haft den hos oss i bara några veckor och det har snabbt blivit ett av de 25 mest spelade spelen på Steam . Det behöver inte sägas att likheterna med Diablo är många, men om du är ett villkorslöst fan av ARPG-genren kommer dessa detaljer inte att spela någon större roll för dig.

Det ska sägas att Undecember är helt free: du går in på Steam, kommer åt dess officiella sida och laddar ner den för att börja spela. Dess affärsmodell går genom förvärvet av en virtuell valuta (med riktiga pengar) och föremål som ger oss tillgång till utrustning, kosmetika och uppdrag som vi låser upp när vi avslutar områden i samma värld. Det är där spelet säkert uppträder sämst, eftersom dessa pass kommer att kosta oss att slutföra öppna faser och att ta tid kommer att vara avgörande för att slutföra de som anses vara huvuduppdrag. Om vi ​​inte vill förkorta genom att betala, så klart, men till skillnad från Blizzards Diablo free 2 play , hans vinstbegär går inte så långt.

Undecember.

Vilken PC behöver du för att spela under december?

Om du vill prova detta lilla ARPG-underverk kommer du att behöva en dator som inte behöver vara en gurka för att få den galnaste prestandan, även om det aldrig skadar att bekvämt överträffa Lines rekommenderade krav för Undecember . Om vi ​​tittar på Steam, detta är vad de ber oss att njuta av upplevelsen av denna titel med kvalitet :

  • Operativsystem: Windows 7 64-bitars eller högre.
  • Processor: Intel Core i5-6600k eller AMD Ryzen5 1600.
  • Minne: 16 GB RAM.
  • Grafikkort: nVidia GeForce GTX 1060 med 3GB eller AMD Radeon RX 580 med 4GB.
  • DirectX: version 11.
  • Nätverk: bredbandsanslutning till Internet.
  • Lagring: 20 GB tillgängligt utrymme.

Som du kan se, dessa är inte överdrivna förfrågningar men om du inte har tid att spela det så mycket som du skulle vilja på din bärbara eller stationära PC, kom ihåg att du har Undecember också tillgängligt på din iPhone eller Android-mobil, så att du kan fortsätta med utvecklingen av din tecken när du lämnar hemmet utan problem så att du kan fortsätta från din dator när du kommer tillbaka.

Om du vill att en bärbar dator ska njuta av den till fullo, vi lämnar dig här ett exempel med en konfiguration långt över de rekommenderade kraven och till ett mycket intressant pris.