Upptäck Snapdragon-processorn som din mobil bär

I Snapdragon-världen har vi framför allt extrafunktioner utvecklade av Google som erbjuder oss från att förbättra kameran till att göra mobilen snabbare. Eftersom det är väldigt användbart att veta exakt vilken processor vi har inuti smarttelefonen och som flyttar allt, kommer vi att visa dig flera känner till Snapdragon-processorn av vår mobil. Vi kan använda den metod som är mest övertygande, eftersom vi i alla fall kommer att vara säkra på att vi har fått reda på det utan några fel.

Upptäck Snapdragon-processorn som din mobil bär

Sätt att känna till processorn i vår mobil

Det spelar ingen roll om du har mobilen i handen, det är en gammal mobil som du vill ha viss information om eller så har du bara boxen. Någon av dessa ledtrådar kommer att räcka för att du ska ta reda på Snapdragon-chippet som den här modellen har eller var tvungen att få apparna och systemet att fungera.

En app beskriver processorn

Bland de befintliga alternativen är en av metoderna som vi kan använda baserad på att installera CPU-Z-applikationen på vår smartphone, som är tillgänglig på Google Play för free och kräver inte att du är expert. Bara genom att installera det kommer vi omedelbart att lära känna chippet som flyttar det, och beskriver allt du behöver veta om var och en av dess kärnor, CPU:n och GPU:n.

information processador snapdragon

Överst kommer vi att se namnet på Snapdragon-processorn och strax under den maximala klockfrekvensen. En komplett informationspanel som inte stannar här, eftersom om vi byter flik kommer vi att kunna veta annan data om systemet, batteriet, sensorerna och till och med skärmen.

I mobilboxen har du informationen

Ett av ställena där vi kan hitta, om än inte alltid, chippet som vår smartphone bär på finns i lådan. Ibland identifieras den på sidan av lådan på utsidan, tillsammans med andra data som det interna minnet. Vid andra tillfällen är det i själva lådan, bland instruktionsböckerna som beskriver var och en av de specifikationer som den erbjuder oss. Hur som helst så är det ytterligare ett alternativ att veta det.

Relaterade Artiklar

Back to top button