Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Upptäck innebörden av emojin med blått hjärta från WhatsApp

Emojis kan vara ganska förvirrande, beroende på vem som är chef och hur. Och en av dessa mystiska emojis är det blå hjärtat. Många vet inte vad personen menade med att skicka in detta, så låt oss titta på betydelsen av varje hjärta i denna snabbguide. Och så kommer du bättre att förstå de meddelanden du får.

I den här artikeln hittar du:

betydelsen av det blåa hjärtat

vet innebörden av det blå hjärtat

Det blå hjärtat används vanligtvis för att visa kärlek, tacksamhet och för att önska en grattis på födelsedagen. Det är dock väldigt viktigt att analysera sammanhanget, eftersom det kan relateras till e-handel. Eftersom det har en neutral färg används det blå hjärtat flitigt av varumärken i publikationer som handlar om försäljning och annat.

När du får ett blått hjärta, se till att det åtföljs av en pengapåse och en kundvagn. I så fall är det uppenbarligen marknadsföring. Folk bestämde detta, eftersom det är en bra neutral färg för försäljning.

betydelsen av det lila hjärtat

möt det lila hjärtat

Precis som den blå, påminner det lila hjärtat oss först om kärlek, tack eller något liknande. På senare tid har dock ikonen fått ett annat sammanhang. Han har blivit en ikon som används av fans av k-pop-gruppen BTS. Bland de mest använda orden av armén, följer det lila hjärtat alla fraser och texter som är tillägnade dem.

betydelsen av det vita hjärtat

veta mer om det vita hjärtat

Det vita hjärtat är vanligtvis kopplat till empati och positivitet. Vanligtvis tillsammans med godnattmeddelanden kan det också ha en annan betydelse. Om du såg denna emoji bredvid någons namn kan det också indikera sorg eller frid för den person som har dött.

Men det kan också betyda födelsedag, äktenskap eller medkänsla löften till andra människor. Som vi kan se måste både de andra och detta hjärta tolkas i sitt sammanhang. Så analysera saker noga innan du drar några slutsatser.

betydelsen av det svarta hjärtat

det svarta hjärtat är inte alltid vad du tror

Det svarta hjärtat symboliserar vanligtvis sorg eller något ganska sjukligt. Men det kan också ha andra betydelser som tillgivenhet och även andra romantiska saker. Tro det eller ej det svarta hjärtat är en av de mest använda emojierna på internet.

fler hjärtan

Hjärtan i andra färger används för att uttrycka tillgivenhet, tacksamhet och andra positiva uttryck. Men precis som alla andra kan de också betyda andra saker. Det gröna hjärtat är till exempel nära förknippat med k-pop-gruppen NCT, men man kan också associera det med Palmeiras. Även på internet använder de det gröna hjärtat på grund av Saudiarabiens färg.

Det gula hjärtat används vanligtvis för att representera positivitet. Medan orange förmedlar tillgivenhet och ofta används med hjärtan av andra färger. Det bruna hjärtat är det minst använda av alla, det används ofta i rasidentitetsdebatter och samtal. Men det används också när det kommer till choklad.

se andra färgalternativ

Förutom färger finns det hjärtan som åtföljs av andra ikoner, och därför har andra betydelser. Det dubbla hjärtat, till exempel, är den näst mest använda emojin och den representerar stark kärlek. Innebörden av hjärtat med pil representerar ett hjärta som träffats av Amor, vilket visar passion.

Ett hjärta med dekorationsband kan betyda presenter. Vilket kan betyda en smyckeskrin, en choklad eller något annat. Hjärtans hjärta, som inte ser mycket ut som de andra, användes för att kopiera en kortlek. Men han representerar kärlek och tacksamhet.

Den enda kärleken som inte har någon annan betydelse är festen. Vanligtvis har de en mycket negativ klang av besvikelse och sorg. Så om du får det kan det vara ganska tråkigt.

avslutande

Vi hoppas att du med den här snabbguiden kommer att förstå meningen med varje hjärta. Men glöm inte att sammanhanget är det som räknas. Så analysera saker noga. Har du några frågor? Förstod du inte något? Låt oss veta i kommentarerna.