Upptäck hur du kan blockera människor på Musical.ly – Guide till blockering

0 Shares

Sociala medier är det enda sättet att umgås när ett dödligt virus inträffar och människor inte kan träffa sina vänner. Om du letar efter ett socialt nätverk där du verkligen kan ha kul och där du kan vinna popularitet genom att skapa videor, rekommenderas Musical.ly.

Musical.ly är ett socialt nätverk som främst är inriktat på att göra filmer och sända online. Vi visar dig snart hur man blockerar någon på Musical.lyvad händer när du blockerar någon på Musical.ly och lite andra relaterade saker.

Vad händer när vi blockerar någon på Musical.ly?

Genom att blockera någon på Musical.ly eller något annat socialt nätverk, är det som händer att varje relation mellan den personen och dig på plattformen avbryts. Om du blockerar en person på Musical.ly, den användaren kommer inte att kunna se de uppladdade videornadirekt du gör, publikationer du laddar upp och du kommer inte att kunna skicka meddelanden.

Allt detta kommer att hända om du blockerar någon på det sociala nätverket Musical.ly och andra sociala nätverk. Om du inte vet, i appar som TikTok kan du svara på kommentarer med videor. Bilder kan användas för att svara på frågor, men på senare tid videor kan också användas.

Krav för att kunna blockera en eller flera Musical.ly-användare

Om du vill blockera en användare från Musical.ly behöver du inte uppfylla många krav. Det räcker med att ha en enhet med internetuppkoppling, Musical.ly konto och Musical.ly-appen. Om du inte har en mobiltelefon eller inte har en plats att ladda ner appen kan du använda webbplatsen Musical.ly.

Det här är det enda du behöver för att kunna blockera en användare på ett socialt nätverk för att ladda upp Musical.ly-videor.

Vad är proceduren för att blockera en profil från mitt Musical.ly-konto?

Om du vill blockera någon på Musical.ly behöver du bara följa proceduren nedan som visar hur du blockerar någon:

  1. Logga in på ditt Musical.ly-konto från appen på enheten eller från Internet
  2. Se sökfältet
  3. Ange namnet på den person du vill blockera
  4. Få tillgång till din profil
  5. Leta efter ett alternativ som säger “Blockera”, om du inte kan se det någonstans, tryck på ikonen med tre punkter och leta efter det i de ytterligare alternativen
  6. Att sluta, tryck på “Blockera” och gå till bekräftelse denna åtgärd

Det bör noteras att om du har ett Facebook-konto bör du en dag ta en titt på ditt kontos minnen. I Facebook Memories kommer du att se saker som gamla uppladdade videor och gamla inlägg.

När vi blockerar någon på Musical.ly, märker eller får de ett meddelande?

Vanligtvis meddelar alla sociala nätverk aldrig den andra parten att du har blockerat dem Skydda din integritet. Sånt här kan dock förändras på sociala medier och till och med på Musical.ly. Idag finns det väldigt känsliga människor som kräver något för att de vill ha det, så är det bara.

Sedan en tid tillbaka har många människor krävt att sociala nätverk ska meddela dig när någon tar en skärmdump av en chatt och varna dig när någon blockerar dig. Det finns redan ett sätt att lära känna i Messenger när någon avlyssnar konversationenförhoppningsvis slår de inte på aviseringar från dem vi blockerar.

Kan jag kontrollera om jag har tillgång till min profil på Musical.ly?

Om du har flera misstankar om att en person har blockerat dig från Musical.ly finns det flera sätt att bekräfta detta. Låt oss se vad de är:

Besök personens profil

Det första du bör försöka är att söka efter en persons profil. Om du lyckas hitta den betyder det att du inte är blockerad. Å andra sidan, om du inte får en profil, var den personen. det betyder att han blockerade dig. Förresten, tack vare FaceTime kan du redan ringa gruppsamtal.

Kontrollera dina följare och följare

En annan sak du kan göra är att gå till din profil, se personerna du följer och Sök personen du misstänker vem blockerade dig. Om du inte ser detta hos personerna du följer, ta en titt på listan över dina följare.

sök efter aviseringar

En annan sak du kan göra är att söka efter den gamla aviseringen från den personen efter något på din innehållet du laddar upp till din profil. Om du väljer en avisering och det står att den inte längre är tillgänglig betyder det att någon har blockerat dig.

Hur kan jag rapportera ett Musical.ly-konto från en mobiltelefon?

Om du vill rapportera ett Musical.ly-konto för ditt uppladdade innehåll, följ nästa instruktioner vad ska vi ge dig härnäst:

  1. Logga in på ditt Musical.ly-konto
  2. Hitta profilen för den person du vill rapportera
  3. Klicka på ikonen med 3 punkter
  4. Välj “Rapportera” eller “Rapportera konto”
  5. Fyll i vad plattformen efterfrågar och voila, det är allt

Hur kan jag ta bort någon från min Musical.ly-följarlista?

  1. Logga in på ditt Musical.ly-konto
  2. gå till din profil
  3. Ange en lista över dina följare
  4. Markera alternativet “Ta bort” bredvid profilen, och det är allt

Vad kan jag göra för att förbättra säkerhetskvaliteten på min Musical.ly-profil?

För att förbättra säkerheten för ditt Musical.ly-konto kan du ange ett lösenord som länkar ord med siffror.

0 Shares