Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Upptäck de fem bästa musikbotarna för Discord

Discord bots är definitivt ett oumbärligt verktyg. Det finns många, med många funktioner, här i den här guiden hjälper vi dig att välja den bästa discodmusikboten. I listan nedan kommer vi att granska de 5 bästa musikbotarna du bör känna till och börja använda just nu.

I den här artikeln hittar du:

Topp 5 discord musik bots

1. Groovy

den första discordmusikboten är Groovy

Groovy är en av Discords mest populära musikrobotar. Den har en mängd olika kommandon. Genom den kan du spela musik genom länkar eller filuppladdningar. Om du inte vill heller kan du söka efter låtar i den. Du kan också skapa en musikkö. Här kan du hoppa över låtar, gå tillbaka till tidigare låtar, gå till en specifik låt, rensa kön, upprepa låten och mycket mer. Men det är inte bara musiken i sig han är bra på, han visar också upp texterna till det du lyssnar på.

För fler funktioner kan du betala för premiumversionen av den, som har volymkontroll, ljudeffekter och andra nyheter. Premiumpaketet kostar cirka 20,00 R$.

2. Oktav

Octave har inte många skillnader som musikbot

En annan populär discord-musikbot är Octave som har både gratis- och premiumfunktioner. Den spelar upp låtar från Youtube och Soundcloud. Precis som ovan kan du skapa spellistor, och i dem kan du hoppa till de du vill ha. Vissa skillnader är att det inom en server går att rösta om man vill hoppa över låten ja eller nej. Dessutom innebär funktionerna att skapa, redigera, ta bort, ladda upp spellistor. I den hittar du även texterna till dina låtar.

Allt detta gratis. Men det finns en premiumversion med fler funktioner som volymkontroll, filter och obegränsade listor. Du kan betala runt 25 R$ för dessa funktioner. Om du vill ha fler saker som involverar att dela det på servrar, måste du använda den dyrare R$50-planen.

3. Hydra

Hydra är den bästa musikboten någonsin

Hydra är en mycket komplett discordmusikbot. Här kan du streama musik från YouTube, Soundcloud, Spotify, Deezer eller Bandcamp. Det är i princip det bästa av allt, förutom sajterna kan du ladda upp musik och använda nätradio.

Precis som med de tidigare går det att skapa köer och spellistor. I dessa köer kan du hoppa, rösta och loopa, det är även möjligt att gå in i dessa listor och ändra låtens position. I den söker du inte bara efter texten utan all information om låten. Som administratör kan du meddela vilken musik som kommer att spelas, ändra språk och förbjuda användare från att interagera med musiken. Du blir en DJ med den här boten.

Hydra har premiumfunktioner med olika prispaket. Planer som sträcker sig från R$ 5 reais till mer än R$ 100 reais. Nya funktioner inkluderar volymkontroll, ljudeffekter och mer.

4. Chip

chipet är en av de bästa gratisrobotarna

Chip är en av de bästa gratis discord-musikbotarna. Den erbjuder många gratisfunktioner som att spela musik från YouTube, Vimeo, SoundCloud, Mixer, Twitch och Bandcamp. Du kan också skapa köer, hoppa över, upprepa, blanda, flytta och spela låtar i själva kön. Funktionen som många laddar och som är gratis på chippet är ljudkontrollen. Du kan använda basförstärkningar, diskantförstärkningar och en equalizer. Allt detta gratis, med massor av låtar och över 180 radiostationer att välja mellan.

5. MEE6

MEE6 är bra men det är betalt

Skillnaden mellan MEE6 är dess modereringsfunktioner. Det är den enda med en komplett instrumentpanel så att du kan kontrollera allt. Istället för att ange kommandon styr du allt från en online-instrumentpanel. Här styr du musiklistorna och köerna.

Du kan också styra volymen, spela in röstkanaler och spela musik 24/7. Du kan bläddra bland musik från YouTube, SoundCloud och Twitch. Du kan också skapa frågesporter för att välja låtar.

Det dåliga är att de flesta funktioner är premium. Du kan prenumerera på en livstidsplan för mer än R$200 reais. Det som är bra är att med dessa planer behöver du inte betala mer.

avslutande

Vi hoppas att du med den här guiden kommer att kunna välja din bot och lägga till med hjälp av webbplatsen www.top.gg/. Måste du välja den bästa discord-musikboten för dig? Vilken blir det? Låt oss veta i kommentarerna.